Followers

Sunday, February 8, 2009

Last minit call


Tengah baru je online, alih2 dapat call dari kak maznah soh datang opis. Aiyakk.. baru nak rehat2kan badan n kepala hotak. Seb baek la dah mandi so bersiap adalah sepantas kilat yang bole.. Sampai2 saja ako sudah ternampak beberapa owang jantang2 manco dok menyusun itu kertas2... adehh... mana kak maznah??? Ooooo mereka yang pompuang adalah sangat2 lambat sampai.. Aterr harus bersolek sakan, alahaiii!!

So, nak x nak terpaksa la jugak join itu jantang2 sama2 bekerja.

Kowang nampak x kotak2 yang kat dalam entry bawah nih?? Waduhhh itu kotak2 kena buka balik sbb isi pewot dalam itu beg sudah bertukar. Mmg keje giler!!! Banyakkk weiii ada lebih kurang 500 beg. erkkk.....

ye ye penat bekerja musti ada ganjaran. Doktor razi merangkap ex-boss ako telah baek ati membanjer kitorang melantak pizza.. So, layan je la aksi kami melantak kat atas tu k..

Nota Jemari: kenyang... malam x leh makan nih!!!

No comments: