Followers

Monday, February 2, 2009

Lunch @ Boss Msjbox House

Malam tadi kan kami balik lambat.. Tido lambat.. So mmg dah plan nak bangun pagi esok nya lambat la juga. Memasing mmg budget, bangun2 je terus melantak kat umah JUN. muahahaha.. bughok tul pangai.. opssss :p

"En Jun oo En Jun, kami sudah sampai nih!!!"

Makk aiii masuk2 je ghumah JUN, mcm2 makanan dah ada. Adehhh... ni yg wat pewot memasing kelaparan tahap gaban nih. *ayoyo melantak agi* Akhirnya tercapai gak hasrat lin nak makan laksa sarawak ye!! Tengkiu JUN n carneyz.


Hajat kami sumer pada mula nya nak menerjah umah kak nor n uncle deri tapi sebaliknya, derang plak yg menerjah umah JUN n carneyz. Katanya saudara mara dari perlis ramai kt umah tuh. Walau ada halangan pada mula nya, akhirnya mereka sudi datang memeriahkan xtvt makan2 kami. Thanks kak nor, thanks uncle.. Walaupun tgh bizi tapi sudi gak meluangkan masa berkumpul ngan kami.

"Sorry BOYS, I'm Taken"

"I'm SINGLE but NOT AVAILABLE"

Yeehaaaa... suker suker!!!!
Nanti mau cari lagi la itu t-shirt.

Nota Jemari: gambar lagi? tekan je sini

2 comments:

SiS-lin said...

yes yes..i'm already taken..n you?? coming soon...yup!

AKO said...

hahahhaha SINGLE but NOT AVAILABLE hahaa best best