, ,

Lunch @ Boss Msjbox House

Malam tadi kan kami balik lambat.. Tido lambat.. So mmg dah plan nak bangun pagi esok nya lambat la juga. Memasing mmg budget, bangun2 je terus melantak kat umah JUN. muahahaha.. bughok tul pangai.. opssss :p

"En Jun oo En Jun, kami sudah sampai nih!!!"

Makk aiii masuk2 je ghumah JUN, mcm2 makanan dah ada. Adehhh... ni yg wat pewot memasing kelaparan tahap gaban nih. *ayoyo melantak agi* Akhirnya tercapai gak hasrat lin nak makan laksa sarawak ye!! Tengkiu JUN n carneyz.


Hajat kami sumer pada mula nya nak menerjah umah kak nor n uncle deri tapi sebaliknya, derang plak yg menerjah umah JUN n carneyz. Katanya saudara mara dari perlis ramai kt umah tuh. Walau ada halangan pada mula nya, akhirnya mereka sudi datang memeriahkan xtvt makan2 kami. Thanks kak nor, thanks uncle.. Walaupun tgh bizi tapi sudi gak meluangkan masa berkumpul ngan kami.

"Sorry BOYS, I'm Taken"

"I'm SINGLE but NOT AVAILABLE"

Yeehaaaa... suker suker!!!!
Nanti mau cari lagi la itu t-shirt.

Nota Jemari: gambar lagi? tekan je sini
Share:

2 comments:

  1. yes yes..i'm already taken..n you?? coming soon...yup!

    ReplyDelete
  2. hahahhaha SINGLE but NOT AVAILABLE hahaa best best

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.