,

Welkam to Kay Ell

Welkam to Kay Ell, Lin's Family!!
Kowang tahu kan Jumaat petang tu ako amek half day. Gara2 nak menjemput Lin n anak2 kat Puduraya. Al-kisah patut nya menjemput di KL Sentral tapi last2 ke Pudu juga mereka. *biar la lin sendiri yg citer al-kisah itu*. Seb baek la budget time ako nak fetch si lin ngam2.. Kowang paham2 aje la klu nak parking area pudu tu. Ishhh3x..

Memandangkan memasing dah kelaparan, ako bawa je la derang melantak kat Restoran Haslam area Tawakkal. Memang 'tawakal' aje la. Al-maklum takot tak leh masuk la tekak anak2 si lin tuh.. hehehe... *bluwek* Tapi alhamdulilah, klu si amat dah tambah sampai 2 pinggan, so kowang paham2 sendiri la ye!! *wink*

Pas melantak, harus lah cari tiket pulang dahulu. Membawa la diri ini bersama mereka ke Giant Batu Caves. Setel urusan pembelian tiket, singgah menyoping barang2 tuk berkelah keesokan harinya.

Pehtu, ako bawa derang 'check-in' Hotel Taman Pelangi. muahahhaa... Sampai umah pun dah petang. Lepak dulu, kontek sesape yg berkenaan. Sesi terjah menerjah di malam ari akan menyusul. Tup tup teringat kat budak ini. Cecepat kasi kontek n tanya mau join kah xtvt terjahan di malam ari?! Harus la kan dia pun mau ikot menerjah juga.

So, tunggu malam nyer plak tuk entry terjahan ke Setapak Indah!


Nota Jemari: keSERONOKkan bermula!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.