Followers

Monday, February 2, 2009

Welkam to Kay Ell

Welkam to Kay Ell, Lin's Family!!
Kowang tahu kan Jumaat petang tu ako amek half day. Gara2 nak menjemput Lin n anak2 kat Puduraya. Al-kisah patut nya menjemput di KL Sentral tapi last2 ke Pudu juga mereka. *biar la lin sendiri yg citer al-kisah itu*. Seb baek la budget time ako nak fetch si lin ngam2.. Kowang paham2 aje la klu nak parking area pudu tu. Ishhh3x..

Memandangkan memasing dah kelaparan, ako bawa je la derang melantak kat Restoran Haslam area Tawakkal. Memang 'tawakal' aje la. Al-maklum takot tak leh masuk la tekak anak2 si lin tuh.. hehehe... *bluwek* Tapi alhamdulilah, klu si amat dah tambah sampai 2 pinggan, so kowang paham2 sendiri la ye!! *wink*

Pas melantak, harus lah cari tiket pulang dahulu. Membawa la diri ini bersama mereka ke Giant Batu Caves. Setel urusan pembelian tiket, singgah menyoping barang2 tuk berkelah keesokan harinya.

Pehtu, ako bawa derang 'check-in' Hotel Taman Pelangi. muahahhaa... Sampai umah pun dah petang. Lepak dulu, kontek sesape yg berkenaan. Sesi terjah menerjah di malam ari akan menyusul. Tup tup teringat kat budak ini. Cecepat kasi kontek n tanya mau join kah xtvt terjahan di malam ari?! Harus la kan dia pun mau ikot menerjah juga.

So, tunggu malam nyer plak tuk entry terjahan ke Setapak Indah!


Nota Jemari: keSERONOKkan bermula!

No comments: