Ako MENANG!

Berikut adalah senarai nama pemenang yang bertuah:

PEMENANG PERTAMA = WANG TUNAI RM300.00
Sarina Ramli
mailto:Ramlisure_fine_whateverr@yahoo.com
SLOGAN: Saya gemarkan novel-novel Liza Zahira kerana kisah-kisah cinta thriller garapan penulis ini ada sentuhan istimewa yang sangat menarik dan meninggalkan kesan kepada pembaca.

PEMENANG KEDUA = WANG TUNAI RM200.00
Mohd Hakim b Zakariasimurl.com/akim
SLOGAN: Saya gemarkan novel-novel Liza Zahira kerana elemen cinta, adventure dan thriller, pengkisahan pengalaman di luar negara dan penerapan istilah-istilah perubatan diadun sempurna, selayaknya untuk dimiliki dan dihayati.

PEMENANG KETIGA = WANG TUNAI RM100.00
Retnawati Mohd Yusof
sayangawak@yahoo.com
SLOGAN: Saya gemarkan novel-novel Liza Zahira kerana idea yang menarik, susunan bahasa yang indah, kreatif dalam menyampaikan jalan cerita.


Yeehaaaa ako MENANG!!!!!! Layan kat sini ye..

Nota Jemari: jarang masuk contest, tapi syukur ada gak TUAH!

Share:

11 comments:

  1. wah Ret dh menang le...rezki tu ret..nnti belanjer leh ke?hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah ret..bole ler belanja makan2 dah ni hehehe

    ReplyDelete
  3. jom jom... cendol mamak 1 hehehe

    ReplyDelete
  4. yehaaaa...dapat satus, leh banjer stay hohoho

    ReplyDelete
  5. satay?? hurmm roti x leh ek? angah kan tgh diet :p

    ReplyDelete
  6. wah! leh la membelanja kt kedai an. keke

    ReplyDelete
  7. hahhahhaa :p hadiah pun x dapat lagi tp klu ada rezeki, muleh ajer :p

    ReplyDelete
  8. erk...roti je..ala ret punya pasal angah cuti diet sehari tau muhahahaha

    ReplyDelete
  9. hehhehe angah sanggup cuti diet eh :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.