,

Destinasi percutian

Dah lama x naik bas ekspres. Slalu asek driving ajer.
Ikutkan ati mmg ako prefer drive dr naik bas tapi ada 'halangan' sket maka naik bas je la. Ini pun klu idak, x menjadi nk ke JB ekceli tapi last minit plan. Slalunya bila last minit ni harus la menjadi kan... kan shaii kan kan hahaha...

Awal2 dah infom lin. Sowi lin terpaksa susahkan ko.

Sebabkan dari pagi ako x melantak, maka sesampai je kat umah lin, mmg la ako kebulur yang amat.. Berselera tgk masakan lin. Ke ako tgh lapar ek waktu itu?! hahahaa.. tapi mmg masakan lin sedap laaa... So pasni leh join venture ngan kak CT plak buka bisnes :p

Lepas pewot dah kenyang, kita ngetes sore plak yek..
Layan kan ajer la.. Ikutkan ati bila badan dah penat, mata dah layu, mau aje ako membongkang depan tu ngan si Amat.. Wadusss sedap nya dapat ngorok waktu2 petang yg damai.

Konpom la duduk umah lin makin mem'beso' le ako gamak nya.
Petang lin ajak lepak minum cendol.
Makan pisang goreng, cucur udang, rojak asma...
erkk... gurlpp!!

Jam 6 ptg, ako pinjam si kancil melepak ke taman Kemas plak..

Nota Jemari: apa motif ako ke JB ek??
Share:

2 comments:

  1. terima kasih ret ye,makan pun mana yg sempat je tu..kenyang x?muahahaha

    ReplyDelete
  2. kenyang sangat2... sedap slurpppp marbeles tau!!! *thumbs up*

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.