Followers

Monday, March 9, 2009

Destinasi percutian

Dah lama x naik bas ekspres. Slalu asek driving ajer.
Ikutkan ati mmg ako prefer drive dr naik bas tapi ada 'halangan' sket maka naik bas je la. Ini pun klu idak, x menjadi nk ke JB ekceli tapi last minit plan. Slalunya bila last minit ni harus la menjadi kan... kan shaii kan kan hahaha...

Awal2 dah infom lin. Sowi lin terpaksa susahkan ko.

Sebabkan dari pagi ako x melantak, maka sesampai je kat umah lin, mmg la ako kebulur yang amat.. Berselera tgk masakan lin. Ke ako tgh lapar ek waktu itu?! hahahaa.. tapi mmg masakan lin sedap laaa... So pasni leh join venture ngan kak CT plak buka bisnes :p

Lepas pewot dah kenyang, kita ngetes sore plak yek..
Layan kan ajer la.. Ikutkan ati bila badan dah penat, mata dah layu, mau aje ako membongkang depan tu ngan si Amat.. Wadusss sedap nya dapat ngorok waktu2 petang yg damai.

Konpom la duduk umah lin makin mem'beso' le ako gamak nya.
Petang lin ajak lepak minum cendol.
Makan pisang goreng, cucur udang, rojak asma...
erkk... gurlpp!!

Jam 6 ptg, ako pinjam si kancil melepak ke taman Kemas plak..

Nota Jemari: apa motif ako ke JB ek??

2 comments:

SiS-lin said...

terima kasih ret ye,makan pun mana yg sempat je tu..kenyang x?muahahaha

AKO said...

kenyang sangat2... sedap slurpppp marbeles tau!!! *thumbs up*