Hadiah dari BANGKOKTengkiu kat mommy yaya nih sebab ingat gak dia nak bg sesuatu kat ako.
Sabun ni sangat2 la wangi... Seluruh tempat ako berbau wangi..
Sabun massage kata nyer..
Erkk.. ada sesape nak tolong massagekan tak??

Lalalalalalaa....

Nota Jemari: mau coti-coti lagi kah?
Share:

4 comments:

 1. berapa besar size sabun ni ek.. mcm besar jer letak atas meja tu.. lain kali amik gambar letak pen sebelah. hehe

  tapi sabun ni mmg mujarab utk ko yg berbau tu.. lariikkkkk!!

  ReplyDelete
 2. hoitttt ni ada yg nak kena sontot ngan ako nih!!!!
  tak besar la.. saiz sabun biasa la.. ako amek gmbr dekat tu yg nmpk besar

  ReplyDelete
 3. singapore jom jom jommm.. :D

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.