Merchandise MSJBOX

Amek baju tadi, ghope nyer JUN ada buat barang2 kat bawah ni tuk dijual...
Tak mahal pun... So, ako pun beli la sbb dah alang2 kan..


JUN kata kalender ni limited edition jer...
Rege dalam RM8.
Ako berkenan kat sticker2 yg warna warni tuh..


'Tali gantung' tu rege nya RM5.
Pen tu plak dalam RM2 sebatang.
Murah kan.. Tapi pen tu just ada dakwat hitam SAHAJA.


Ini plak tshirt yg kowang2 sumer ada beli...
Kaler hitam.. RM25 sehelai.


Ini plak kaler MERAH.
Bagi ako, warna merah ini adalah sangat2 terang & menarek..
I like! So pasni bole la 'menjaja' tshirt MJSBOX ini.

Nota Jemari: Moga berjaya! Oh ye mau beli barang2 ini, sila berurusan ngan JUN terus ye
Share:

12 comments:

  1. kalendar tu tahun 2009 ker 2010.. ? ermm orait gak ek semua ni..

    ReplyDelete
  2. boleh pakai for 2010 juga lor!

    ReplyDelete
  3. ret, aku nak beli kalendar tu leh??

    ReplyDelete
  4. bole wat direct selling ni heheh

    ReplyDelete
  5. pen tu mata bulat ker ret..bole gak ni kalau nak beli..nak tulis resepi lor hehehe

    ReplyDelete
  6. Tinie,
    Bole tarak hal...

    Masy,
    hahahha bkn akak la ek :p

    KAk Ct,
    aha mata bulat... erkk klu mata x bolat mcm mana ek?? :p

    ReplyDelete
  7. tak sabarnya...nak pakai yg warna merah..dan hitam....hitam leh pakai g shoot ni ?*smile*

    ReplyDelete
  8. merah cantik eh??
    eeee.. tak sabar nak tunggu t'shirt sampai!
    stiker keler2 tuh cumel laaa!!
    sukee!!

    ReplyDelete
  9. yezzaa.. MERAH mmg cantek ehhehe ;)
    sabar ye menanti :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.