Followers

Sunday, March 22, 2009

Merchandise MSJBOX

Amek baju tadi, ghope nyer JUN ada buat barang2 kat bawah ni tuk dijual...
Tak mahal pun... So, ako pun beli la sbb dah alang2 kan..


JUN kata kalender ni limited edition jer...
Rege dalam RM8.
Ako berkenan kat sticker2 yg warna warni tuh..


'Tali gantung' tu rege nya RM5.
Pen tu plak dalam RM2 sebatang.
Murah kan.. Tapi pen tu just ada dakwat hitam SAHAJA.


Ini plak tshirt yg kowang2 sumer ada beli...
Kaler hitam.. RM25 sehelai.


Ini plak kaler MERAH.
Bagi ako, warna merah ini adalah sangat2 terang & menarek..
I like! So pasni bole la 'menjaja' tshirt MJSBOX ini.

Nota Jemari: Moga berjaya! Oh ye mau beli barang2 ini, sila berurusan ngan JUN terus ye

12 comments:

Kasawari said...

kalendar tu tahun 2009 ker 2010.. ? ermm orait gak ek semua ni..

AKO said...

2009 punya... ;)

shai said...

boleh pakai for 2010 juga lor!

AKO said...

yeezzaaaa ;-)

TiNiE said...

ret, aku nak beli kalendar tu leh??

Masy said...

bole wat direct selling ni heheh

CT Delima said...

pen tu mata bulat ker ret..bole gak ni kalau nak beli..nak tulis resepi lor hehehe

AKO said...

Tinie,
Bole tarak hal...

Masy,
hahahha bkn akak la ek :p

KAk Ct,
aha mata bulat... erkk klu mata x bolat mcm mana ek?? :p

sishoney said...

tak sabarnya...nak pakai yg warna merah..dan hitam....hitam leh pakai g shoot ni ?*smile*

AKO said...

*wink*

pakai jgn x pakai...

.::CeK LaLa::. said...

merah cantik eh??
eeee.. tak sabar nak tunggu t'shirt sampai!
stiker keler2 tuh cumel laaa!!
sukee!!

AKO said...

yezzaa.. MERAH mmg cantek ehhehe ;)
sabar ye menanti :p