Followers

Wednesday, March 25, 2009

Mustkey in KL

Pagi2 jalan dah jam...
Jam teruk plak tu, tak mcm slalu...
Adusss tapi eh ako x effect pun.. haha kan ako naik LRT.
Ye ye... ako sekadar mendengar dan simpati atas keluhan rerakan yg driving arini. Nasib kowang la kan.... *sengih*

Nape jam??? Ler patot pun ada perhimpunan UMNO ghope nyer kat PWTC.
ermmm bila ada miting UMNO, konpom la sowang member ako ni akan turun KL punya. So, berjanji la ako dan dia tuk berdeting berdua2an malam tadi. Adehhh... ako rasa la kan, setahun sekali baru ako dapat jumpa dia nih.. Tu pun time2 gini la kan.. hahaha "sowi mas, ako belum terdetik agi nak sampai arae tempat lahir ko tuh.. Insyallah maybe satu ari nnt k.."

Sana sini jalan jam.. Fetch dia kat area the mall, then x tahu dah nak ke mana. Last2 ke Sogo je la arah pemanduan ako.


Mana lagi mau makan?? Secret recipe je laa...
Jam pun dah pukul 9.30 malam..
Menu ako salad je arr... sedapp!!


Member ako ni klu bergambar musti TERtutup mata..
Kata nya 'alergic' sama flash..
So, ako OFF kan la flash n terhasil la gambar yg gelap gulita tu sket...
Jadi laa kan..

So, thanks beb! Hahhaa tahun depan ko turun KL lagi, roger ako awal2 sket tau!! Bole ako sediakan karpet merah ke khas tuk ko.. :p

Ako kenal mas ni dah lama, sejak aktif kat forum gempaq.com. Skrg ni forum tu pun dah dibubarkan. Perhatian pada kengkawan seFORUM, sowi la x alert kowang yg mustkey in KL. Lenkali je la kita gather ramai2 lagi k. eheh tetiba rasa windu lak nak gather kat 'lombong'. huwaaa warung nasi lemak tu dah takde lagi ek kat situ?? Aiyo ni ada yg mau ako jejak kasih ngan kowang sumer ni kang... jeng jeng...

~PD.... Aku cabar kau!!!~ hahah windu kat trademark ni weii!!! Mana la kowang sumer menghilang ek???

Nota Jemari: jejak kasih, perlu ker? hurm...

6 comments:

SiS-lin said...

ingt kan dating gan cowok ke...hahaha..x pe nnti sabtu ni klu jd kita gi dating dgn si dia..bwekkkk :P

AKO said...

wah awak nak jgk gi deting ek :p
pstt sape tu??? nak skodeng gak arr ;-D

MWinBiz said...

waaa..da lame xg secret receipe..
tp an kak, sy g sane xpnah mam mende len slain kek.. tgok cem mhl jew..
sy an bdak2 lg..new adew wet nk mam mahal2 ney.. tgu kak banje la kowt..hehehehe

AKO said...

cdee,
nampak gaya kena tgu cdd abes belajar n keje la nk makan yg mahal2 :p

s2m3r said...

alamak..tetiba je iLa jadi sensitip bila baca tagline terakhir tuuuu.....

AKO said...

ila,
huhu sama arr... windu kan!!
konpom memasing skrg kan dah bz.. ingat lagi ke derang ek... hurmm..