Ni sape yg ada ANAK nih??

mesej dari adik ako -->
nnt ko tolong belikan walker rege bawah RM100.. cari seat yg bagus sket

Jap jap... tiap kali coti skolah, tiap kali adik ako balik KL, musti ada je pesanan penaja buat ako. Erkkk.... ni sape yg ada anak nih?? Tapi sebab budak nakal tu punya pasal, ye ye nanti akan ku cari tu barang... erkkk brand apa yg bagus dgn rege di bawah RM100?? hurmm... harus la ako tawaf satu sogo tu nanti.

Erkk... ako x pernah beli walker.. Patut ker ako tgk mana yg berkenan n beli kan ajer? Or kowang ada idea ker camne nak cari walker yg sesuai, murah, cantek & manthop!!??

Nota Jemari: ABIN oo ABIN... cepat la balik sini!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.