Selesai sudah

Assalamualaikum,
Tahlil petang semalam selesai dengan jaya nya...
Alhamdulilah dari mula sampai akhir tiada aral yang melintang..
Mereka sumer pulang dengan wajah kekenyangan dan gumbira di hati..
Jom layan wajah2 mereka sewaktu majlis berlangsung..


Majlis diketuai oleh saudara che mat..
Alhamdulilah sumer nyer berjalan dengan lancar..
ooo wajah2 para lelaki yang lain x dapat nak snap sebab berada di luar pandangan mata ako..



Makan TIME!
Sumer dok serbu meja yang penuh ngan pelbagai makanan..
Adehhh banyak sungguh sampai x muat meja itu..
Murah rezeki.. sowang2 bagi 1 jenis makanan...


Orang KUAT...
Kuat apa ek?
Kuat makan ker??? laarikkssssssss


Poyo betul pakcik burung ni tau!!
Sms ako konon x jadi datang... Alih2 terpacak 2 ekor burung depan umah ako.. Caitttt!!!!!






Bila blogger bertemu.. walau di mana saja.. walau apa jua majlis, gambar sebegini mmh WAJIB bagi mereka...


Laaaaa che mat, takkan x puas2 kat umah dok amek gambar bini tuh....
hehehhhee.... :p

bersama mereka yang 'jauh' dekat di hati...
cheewaahhh....

Bila pompuan berkumpul....
Musti banyak gosip nak dikongsi bersama..

Tapi bila mereka bertemu,
M.A.K.A.N!
M.A.K.A.N!
M.A.K.A.N!
muahahhahaa.....

Selesai sudah... Thanks buat kowang sumer yang sudi datang memeriahkan majlis...

Ucapan buat sumer :-
1. Thanks to kak CT for da lovely cake... tapi x dapat nak rasa huwaaaa....
2. Thanks to CM sbb berjaya mengetuai majlis dari mula sampai akhir dengan jaya nya.
3. Thank to Lin for da nyummy cheese tart.. Cousin ako cakap sedap, dia nak order boleh? :p
4. Thanks to Lin, En Sabar, Kasawari & Linda sbb sudi jauh2 'terbang' ke Kolumpo n join ini tahlil.
5. Thanks to JUN & Carneyz.. moskel smp skrg awat kowang datang asing2 nih?
6. Thanks to shai for da 'hot' sate.. ekk x cukup... x dapat makan jugakkkk!!!
7. Thanks to Pu3 & mama sbb sudi datang... Dah lama x jumpa kowang. Jaga kesihatan ye lepas nih.
8. Thanks to kiki.. Walaupun lambat tapi datang juga kasi abeshkan makanan2 itu.
9. Tengkiu to mas aka chemot for da lovely nasi impit ngan lauk pauk.
10.Tengkiu zura aka kriesz for da buah tembikai...
11. Yang lelain tu, opkos la tengkiu buat kengkawan n sedara mara ako yang sudi datang.

Sekian.

Nota Jemari: alhamdulilah
Share:

6 comments:

  1. Alhamdulillah selamat semuanya

    ReplyDelete
  2. salam akk,

    alhamdulillah da selamay majlis berlansung.alhamdulillah kita punya kawan2 yang sentiasa ada disisi time sama2 hepi dan sama2 sedih.u all mmg great!!

    ReplyDelete
  3. CM,
    alhamdulilah jugak.. tengkiu so much

    sishoney,
    thanks sis.. nnt ada kelapangan awak pun bole join sama ;-)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.

    sorila tak dpt nak menghadirkan diri ke majlis ni. dah ada komitmen lain lebih awal. terima kasih juga sbb sudi memasukkan sy utk join tahlil ni.

    hrp2 next time mungkin boleh lagi kita wat majlis share2 camni.

    p/s: comei je ret ni orgnye yek..hehe.

    ReplyDelete
  5. Amin..semuanye berjalan dgn lancar, Sama2 Ret,apa yg sempat je tu Lin bwk...terima kasih jgk bt Ret kerna sudi jemput Lin&suami,sori byk2 x dpt nk tolong kemas2 semua...

    ReplyDelete
  6. chemot,
    alhamdulilah dah setel pun hajat kowang2 sumer :) Insyallah klu ada majlis2 mcm ni musti kita share ramai2 lagi

    p/s: aiyakk comei ker?? *malu*

    lin,
    sama2 kasih lin..
    ala kejap je ret kemas sumer tu.. malam dah rileks.. eehhe ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.