, ,

TAHNIAH!

Petang tadi ada 'farewell party' tuk Pengarah ako yang dah naik pangkat jadi 'assistant governor' (AG). Tahniah 'PENGARAH'.. oppss skrg dah x leh pangey pengarah sbb dah ada pengarah baru. Silih berganti.. bila plak ako nak jadi 'pengarah' ek??? Pengarah kat umah bole x? hahahahaa...

Gudbye Pengarah..
Gud Luck..
Wishing u all da best..

Perkenalkan yg 'kecik' tu is our new PENGARAH.
Yang tinggi tu plak our new 'deputy director' (DD).
Bujang lagi tu weii... ada sesape berkenan ker??
Yang Mulia Raja tu weii.. jangan main2.. hahaha... kang silap kata murka plak da 'king'of JASM tuh...

Yang pasti ako mmg jarang eh klu x silap mmg langsung x pernah berborak ngan da 'king'. So, ako idok le kenai rapat sangat2 sama itu 'king'. Tapi kat my new director tu, yup pernah keje under dia. So far ok laa... tapi dia ni high expectation sket. So lepas ni ako ghase sumer org dah ready arr nak tingkatkan prestasi keje memasing.

Lorrr tunggu apa lagi, kasi makan la weiii!!!
Mmgg takde diet2 dah nih...

Nak2 bila ternampak satu kotak beso ice cream perisa VANILLA!!!

Takkan ako nak tengok je kan...
Rugi la weii..
sesuatu yg menarek dah di depan mata

Memang harus la ako ngapppp...
slurpppp................
Akhirnya..

"mat oo mat, x dapat makan muffin ko, makan ice cream pun jadi la.. asal ada VANILLA"

Nota Jemari: bila ako kuat makan... pastu ada 'sesuatu'.. hurmm
Share:

4 comments:

  1. makan makan..mmg akan ada sesuatu yg naik tu....kg bkn gm..hahaha

    ReplyDelete
  2. erkkkkk adehh.... saja la lin ni igt kan org adehh :p

    ReplyDelete
  3. semppoi nyer ice cream dier. kekeke

    ReplyDelete
  4. hahhahaha banyak tu ann.. mmg x abesh pun satu bekas tuh... rasa cam nk hangkut bawa balik je tadi :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.