Followers

Friday, March 13, 2009

TAHNIAH!

Petang tadi ada 'farewell party' tuk Pengarah ako yang dah naik pangkat jadi 'assistant governor' (AG). Tahniah 'PENGARAH'.. oppss skrg dah x leh pangey pengarah sbb dah ada pengarah baru. Silih berganti.. bila plak ako nak jadi 'pengarah' ek??? Pengarah kat umah bole x? hahahahaa...

Gudbye Pengarah..
Gud Luck..
Wishing u all da best..

Perkenalkan yg 'kecik' tu is our new PENGARAH.
Yang tinggi tu plak our new 'deputy director' (DD).
Bujang lagi tu weii... ada sesape berkenan ker??
Yang Mulia Raja tu weii.. jangan main2.. hahaha... kang silap kata murka plak da 'king'of JASM tuh...

Yang pasti ako mmg jarang eh klu x silap mmg langsung x pernah berborak ngan da 'king'. So, ako idok le kenai rapat sangat2 sama itu 'king'. Tapi kat my new director tu, yup pernah keje under dia. So far ok laa... tapi dia ni high expectation sket. So lepas ni ako ghase sumer org dah ready arr nak tingkatkan prestasi keje memasing.

Lorrr tunggu apa lagi, kasi makan la weiii!!!
Mmgg takde diet2 dah nih...

Nak2 bila ternampak satu kotak beso ice cream perisa VANILLA!!!

Takkan ako nak tengok je kan...
Rugi la weii..
sesuatu yg menarek dah di depan mata

Memang harus la ako ngapppp...
slurpppp................
Akhirnya..

"mat oo mat, x dapat makan muffin ko, makan ice cream pun jadi la.. asal ada VANILLA"

Nota Jemari: bila ako kuat makan... pastu ada 'sesuatu'.. hurmm

4 comments:

SiS-lin said...

makan makan..mmg akan ada sesuatu yg naik tu....kg bkn gm..hahaha

AKO said...

erkkkkk adehh.... saja la lin ni igt kan org adehh :p

an.wardrobe said...

semppoi nyer ice cream dier. kekeke

AKO said...

hahhahaha banyak tu ann.. mmg x abesh pun satu bekas tuh... rasa cam nk hangkut bawa balik je tadi :-D