Tuesday, April 28, 2009

Ako LANGGAR Dia


Cuba kowang tgk, ada pape tak kat kete tu??
Macam takde kan...
Hakikatnya ako dah langgar kete dia..
Tapi klu tgk betul2 xde calar, xde kemek tapi dia still nak soh ako bayar..

Nak soh ako nayar cash?? minta maaf la..
Ako minta no hp dia.. Dia amek no hp ako..
Konon ako cakap nnt ako call, kasi tarik masuk bengkel... Tgk apa rosak.

Ermm... tadi ako call kakak ako..
Dia soh wat report polis.
Dia cakap, dari ako dok bayar owang tu, dok repair kete owang tu *yg rasa nya takde pape*, better ako bayar je saman kat polis. Hati pun senang....

Ako tgh serabut skrg nih...
huwarghhhhhhhhhhhhh
Patut la hati rasa x besh arini... Ghope nyer ada mende nak berlaku..
Tak suker nyerr!!!!

Sian si putih.. Tahun ni je dah bape kali kena hentam or dihentam..
Sian jugak kat tuan si putih, alahaaii... terus dah takde mood skrg nih...

Nota Jemari: takde MOOD!!!!!!!!!!!!!

10 comments:

  1. erk..adat berkereta la..kalo tk amoh calar..selimut je dlm garaj

    :)

    ReplyDelete
  2. emm..biasa lah.kalau yang hentam mesti ler salah.tapi tgk x der apa2 pun..sape tuan punya keta tu..? bagi no hp dia.nak suh samseng jalan raya langar itu keta kasi kemek habis hahaha


    relex lah ret... banyak kan bersabar lah ya. semua tu dugaan dari Allah.

    ReplyDelete
  3. alah mamat (lelaki ker sentra ni) ingat ko ni pompuan.. so sajer jer tu nak bayar.. kalau tengok gambor dan besarkan.. takder apa2 pun kereta dia..

    ReplyDelete
  4. adehhh ret...cmne leh terjd tu...aduhh sian si marsha ku...x pe ret,mgkin ada hikmah d sebalik kejadian...kan?byk2 berdoa dn berSABAR yek...

    ReplyDelete
  5. huh. bkn ke kalau report polis will caj rm 300..?

    ReplyDelete
  6. jiwa ko kacau ke time bawak keta???
    FOKUSSS FOKUSSS...

    ReplyDelete
  7. Herm.... Xde calar pon kena bayar... sound jer org mcm tu.. report polis dr bayar kat org gitu? Nie owner melayu ker? :D

    ReplyDelete
  8. xder apa-apa pun... releks retna... take ur time... kembali le alam ceria...!!

    ReplyDelete
  9. zaman ekonomi gawat ni macam2 orang nak ambik kesempatan..agaknya owner keta sentra tu dah de modal kot nak bayar ansuran bulanan keta tu :))

    ReplyDelete
  10. er.....i don't see anything pun. Then mintak duit from you? Ish.

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.