Followers

Monday, April 27, 2009

Sepetang di SETAPAK INDAH

Pagi semalam tgh sibuk mengemas umah, dapat satu sms dari budak nih. Katanya akan tiba di KL ptg itu juga. Mengajak le diri ku ini ke pesta buku di PWTC. Ako ni kisahnya malas nak berasak2 maka menolak ajakan budak tu ke PWTC.

Sampai saja dia kat KL, sms lagi n kali ni ako ajak dia melepak aje la. Tapi nak melepak ke mana ek??? Dalam perjalanan mengambil si kiki, berSMS plak ako ngan kak CT. Alhamdulilah seb baek tuan umah ada kat umah. Maaf la ye kami mengganggu petang2 semalam. Kisahnya memasing x tahu nak ke mana. 'Terbang' ke Sri Gombak kejap tuk belikan pisang goreng. *tau dah konpom kak ct x masak punya ehehhe*
Panas! Yeah petang itu adalah sangat2 panas. Bahang makin terasa. Hope kak Ct & che mat tak la 'bahang' ek terima kedatangan kami. heehehe... *ngeri..*

Amboiii budak tu, senang lenang ek datang umah owang.. Eh jap jap dia tgk apa tu ek??? Meh kita tgk apa yg dia tgh layan tu...

Ooooo che mat kasi kitorang layan video gambar yang dia buat. Nostalgia sungguh!! Ingatan mengimbau kembali kenangan itu. Memandangkan budak tu kat x dapat join, so kitorang bagi dia layan aksi2 kowang sumer ketika itu.

Eheh, takkan x abesh lagi melayan kan?? huhu... Amboiii rilekss bebenor derang ek.. Apa la yg derang sonok sgt melayan tu????

Wah, gambar kawen che mat & kak ct laa!!!
Hoyeee akhirnya berjaya gak ako pujuk derang soh tayangkan gambar2 kawen. muahaha.... aalahaaiii muka che mat waktu muda cam x menyabar2 ek... oppssss laariksssss :p Kak ct plak muka takut2 tapi mau... bluwekkk... wkaakakka... Biasa la bila tgk gambar kawen owang dulu2, hehe lain kan dari skrg *wink*

Pape pun hope sesape yg dah kawen tu akan kekal la ek sampai akhir hayat... huhu.. nak kawen jugakkkkk!!!!!!! Tengkiu kak ct n CM.... *sengih*

Nota Jemari: 'datuk' oo 'datuk', bila mau masuk meminang ek???

4 comments:

Moralle said...

memang nostalgia pics kat sedeli tu, sampai sekarang lekat di hati :)

AKO said...

Kan kak.... really nostalgia ;-)

CT Delima said...

weiii...ko tayang muka budak2 kecik kat sini wat per,malu lah sehh hahahaha

sebenornya ret tu saje jer nak belajar cmana nak naik pelamin nnt hua hua hua.akan k.ct doakan selalu dan akan tiba jua masa dan detik itu..insya-Allah *wink*

AKO said...

kak CT,

AMINNNNNNNNN!!!!! kena kasi makbul doa tu 44X hahahaa... AMINNNNNN AMINNN AMINNNNN>... :-p