Sunday, April 19, 2009

Siapa calon ako??

Jumaat petang... otw ke JB, ako dapat 1 miskal dari adik ako kat BP...
ghisau plak, takut ada pape urgent.. So, ako reply la call dia balik..

Ako : asal ko call?
Ma: Tipon ko nape? Call x dapat...
Ako: oooo ako tkr no lain..
Ma: Takde, tadi mak lang tipon ko x dapat..
AKo: ok ok nnt ako call mak lang....

Berdebar2 gak kot2 la ada mende siyes yg mak lang nak cakap...
suspen... al maklum mak lang ako ni klu time ada sesuatu je dia akan call...

Ako: Assalamualaikum....
Mak Lang: Waalaikumsalam...
Ako: Sihat?
Mak Lang: Alhamdulilah....
Ako: Tadi tipon ek? Tipo ada problem sket.. Apa citer?
Mak Lang: Ni mak lang nak tanya nih.. Ko dah ada ke lom?
*ako dah start gelak*
Ako: Ada apa???
Mak Lang: Laaa..... yo laa dah ado ko lum??
Ako: Nape?
Mak Lang: Klu lom ado, ni mak lang nak carikan owang nih... Owang sini gak...
Ako: hahhhaa,,,,, *mmg dah start gelak beso dah nih....*
Mak Lang: Gelak lak dio.....

Sudah nya sampai ke akhir perbualan mmg ako gelak jerrr..........

p/s: kowang agak2 apa jawapan ako ek???

Nota Jemari: ermm.... dah start dah dia nak carikan calon.... hrmm....


~AKO no one else~,

9 comments:

  1. salam,

    dialoq sebenar akk : erm.sape calon tu mak lang.keje ape.hemsem x.act macm ni la mak lang.bukan xnak.sebenarnya dah ada calon.calon2nya ialah.....skang ni tgh pening nak pilih yg mana satu jerk

    *wakakakaka*

    ReplyDelete
  2. ricky la dulo saper calonnya.. yang penting mantopp..hihihihi..

    ReplyDelete
  3. sishoney,
    amboiiii pandai nya kasi jawapan.. muahahhhaha

    zaza,
    hahahahahhaha malu denn :p

    ReplyDelete
  4. Mak Lang tu mesti dah jumpa si jantung hati buah kepayang untuk mu Ret...apa lagi Ret,jgn dok tunggu lama2 nanti dia dikebas orangggg... hahaha

    Alhamdulillah....cepatkan Ret,k.ct ni dah lama nak rasa nasi minyak mu itu huahuahua

    ReplyDelete
  5. salam ret.. ni kira mak lang jadi wakil utk sumpit kacang ijau bagi pihak ko tuh.. bley la lepas ni makan nasi minyak campur kacang ijau.. cepat aar.. cepat aar.. hehe

    ReplyDelete
  6. meh laa kenalkan, jgn le malu2 hihiii

    ReplyDelete
  7. kak CT,
    laaaaa nak makan nasi minyak ke? Awat x cakap awal2.. iskk x yah susah2, saya leh tlg orderkan je kat makcik katering kat umah saya nih :p

    JUN,
    Laaaa ni lg sowang nak makan kacang ijau plk.. iskk nnt ako soh kak ct je tlg buatkan :-D

    Masy,
    Tak malu tapi tak mahu... :p

    ReplyDelete
  8. ret skrg dh mula malu2 tp mau...meowwww...

    ReplyDelete
  9. Lin,
    meowwwwwwwwwww......
    nak lawan shiero nih... miowwwww.... wuuuuuwuuu.... :-D

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.