,

Ako saketkah????

Semalam petang ako ke situ...
Tapi kowang jangan risau, ako xde pape..
Ako mmg sihat, alhamdulilah.
Tapi nape ako ke situ ek??
ermm.... biar lah rehsia.

Sekian.

Nota Jemari: ako x suker makan obat!
Share:

4 comments:

 1. Ni mesti nak buang2 lemak yang dah terkumpul masa cuti2 tu hari kot wkahkahkah

  ReplyDelete
 2. ko sakit ke ret? baik2 yek..klu sakit mkn ubat,rehat2 jek oke...

  ReplyDelete
 3. waaa..pi klinik nampak...overdose makan kari ari tu ek?....seram jugak nak tulis nih, takut retna merajuk....tapi awek rock mcm luu pandai ke merajukk?

  ReplyDelete
 4. Kak ct, LIN, MAT,

  yg sebetulnya ako x saket ar... ako sihat2 ajer so jgn risau...

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.