B.O.S.A.N arhh!!!

Sana sini Man U...
Sana sini AF...

alaahaiiii buhsan giler...

Dedua ako layan malam tadi...
and dedua membuatkan ako tertido awal.

Sekian.

p/s: klu dah sampai ngantuk dibuatnya, so pepaham sendiri la ye betapa kebuhsanan itu terasa melampau2....

Nota Jemari: klu ko buhsan, ako x soh pun ko datang sini... *wink*
Share:

9 comments:

  1. sian kak ret.
    buhsan yerk. ala pasni x de dh af.
    so x de lah wt kak ret buhsan lagik. ;)

    ReplyDelete
  2. tapi AF musim ni mmg buhsan giler!!
    takde yang menarek sgt.. tapi takat nak layan tuk hilangkan buhsan, bole la ;-)

    ReplyDelete
  3. salam,
    ehem.ehem.bosan ek.kang kawen dgn suami kaki bola baru tau (ehem2)tiap2 minggu kene layan bola tau.

    ReplyDelete
  4. takat nak tgk bola tarak hal...
    tapi klu fanatik sangat, akak soh je dia layan sowang2.... wat nyemak je klu kat umah... wakakaka.... :-D

    ReplyDelete
  5. Salam ret,
    wahhh lama banget tak say hi kan...bawu lepas exam la.br nak masuk gear 1 blogging balik..tu pun tak sure laaa...musim kemarau idea menulis lah...anyway,how are u?lama ek tak jumpa...bila nk mai belah utara ni?hehehehee I kat sini sampai early june...mai la umah.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Hi Nat,
    oo dah start cuti semester ker? tu la kan lama x jumpa.. br pas exam so rileks sket la kan.. ;-)

    Insyallah ada rezeki, me g sana k ;-)

    ReplyDelete
  8. ala sian ko ret..aku mmg layan je le..walaupun dlm kebuhsanan melayan tu..nsb ada aril aku tu...hahahaha

    ReplyDelete
  9. memula mmg ako layan pastu slow slow mata ako lebih tertarek untuk ditutup smp la jam 11.50 mlm wkakkaa....

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.