,

Hapy Burfday, Hakeem!

Last week mmg ako kebizian yg amat.
Memang x sempat nak wat pape kat blog..
Nak jenguk kowang pun jarang sekali..
Tapi ako sure kowang pun sibuk gak bercoti kan..

Macam yg ako cakap aritu, ako kebizian menghadiri majlis2 makan sepanjang 3 hari tu. Tapi sowi la ye gambar mmg x sempat nak snap.

Ok pape pun, semalam ako sempat menghadiri majlis besday anak opismet ako. So, nothing much to say, just Hepi Besday to Hakeem. Moga besar jadi kebanggan Papa ngan Mommy k ;)

Nota Jemari: makan makan makan.. huhu berat pun dah naik..
Share:

6 comments:

 1. happy besday haqim.. semoga menjadi anak yg soleh mendoakan kedua ibu bapanya..

  ReplyDelete
 2. hepi besday... to mamanya hepi mother's day...

  ReplyDelete
 3. hepi bufday haqeem....wah auntie ret belikan hadiah x?mntk auntie ret bear upin ipin yek...

  ReplyDelete
 4. HAKEEM cakap...

  "TENGKIU uncle... tengkiu aunty..."

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.