Just a wish

untuk adik ako yang kat johor...
Ako tahu, konpom ko dapat banyak hadiah.
So, ko leh share ngan FIR.

muahahahaa....
dan

Selamat Hari Jadi buat adik 'kecik' ako yang semakin membesar. Adehh... dengan ucapan, "bila ko nak kecut ni weiii!!!"

Nota Jemari: memasing dah besar panjang ghope nyer...
Share:

4 comments:

 1. selamat hr guru...besar pencil dr cikgu yek...

  ReplyDelete
 2. tu 'guru besar' la lin :p

  ReplyDelete
 3. beb.. aku lambat. tapi, aku nk wish gak.. hehe. epi çekgu day!!

  ReplyDelete
 4. hehehhe ko nk wish kat ako ker Fatma???? cettt :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.