Followers

Tuesday, May 26, 2009

Renew Lesen

Sebulan lalu ako dah alert diri sendiri yang dapat je gaji bln ni ako mmg kena renew lesen. Lesen itu sudah keMATIan 20 Mei lalu. Pagi tadi kak een cakap lesen dia pun dah mati bulan april. erkk harus tetiba ako teringat lesen ako juga sudah mampos. Gurlppp....

Maka lunch tadi ke pertama la kami berdua untuk men'RENEW' lesen itu. Ooo ntah mcm mana bole tersesat plak kami di dalam pertama kompleks. erkk... hilang ingatan plak kami berdua tadi.

Sampai2 ajer terus ke kaunter angka giliran.
Aiyoo...

Nampak mcm lengang.
Walau owang adalah ramai tapi sbb kaunter banyak dibuka, urusan ako kat situ sangat2 la cepat. phewww lega!!

Masa ako snappy gambar ini owang, ako sendiri terkejut sbb tetiba x sangka hp ako mengeluarkan cahaya 'flash'. Klu ako dah terkejut, kowang agak budak itu terkejut gak tak?? Seb baek dia x marah sebaliknya dia tersenyum manis mungkin keMALUan tetiba gambar nya diambil. Aniwei terima kasih ye adik manis. Seb baek ko x sombong, klu nyombong mmg ako jaja muka ko ni kat memana... *erkk bkn skrg ni pun ako dah jaja ke muka dia kan??*

Pape pun selamat dah lesen ako diRENEW.
Sekian.

Nota Jemari: penat nya jadi driver

No comments: