Zoomm ke Setapak Indah

Sampai je KL, ako sms kat ct. Kebetulan nak hantarkan itu mangga2 kat empunya diri. Aiyakkk.... tak disangka2 empunya diri ada je sesuatu yang hendak dihidang. Alahaii kak, tengkiu so much.

Nota Jemari: ako makan, ko kisah ker?!
Share:

2 comments:

 1. Terima kasih dtg rumah semalam..mangga tu lom masak lagi.ingat nak buat kerabu mangga pon sodap kan hehehe

  Sori lah agar2 cendol tu x manis sgt,coz nak cepat maklum ler 1/2 jam jer ret nak sampai hehehe

  ReplyDelete
 2. Sama2 kasih kak..
  Ala saja je cakap cendol tu tawar.. ahahhaa... ok la tu kak, kang manis2 x pasal2 kena kencing manis plak..

  ;-)

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.