Wednesday, June 10, 2009

Kisah henpon la pulak...


Ako, dia dan kamu mempunyai citarasa yg sama. Hanya satu, iaitu kami sherasi memiliki henpon Nokia N95. Kami di opis juga sherasi bersama ke mana sahaja.. Walau ke tandas sekalipun, harus la bertiga... :-D

Bak kata mereka-mereka, di mana ada ako, pasti ada dia dan kamu. Boleh x diibarat mcm 'belangkas'???


Klu kami sherashi memiliki henpon yg sama, jadi sape pulak pemilik henpon di atas nih???

Oooo itu adalah henpon maid dia. Waduh, maid pun sudah sama taraf dengan tuan dia ek.. hhehee.... Lagi canggih si maid itu memahami selok belok N95.. erkkk, klu maid dah pakai N95, tuan takkan kena tukar ke lagi 'tinggi' sket tarap nya??? *bluwek

Nota Jemari: camtu la maid zaman skrg kan, lagi high class dr tuan nya..

10 comments:

  1. Maid kan manusia jugak ret..dengan gaji dia yg halal tu..rumah pun dia boleh beli per...hehehhehe

    ReplyDelete
  2. ya betull!! maid lagi kaya ek dari kita... adehhh... huhu...

    ReplyDelete
  3. wallamak! hebat nyer maid 'dia' yerk. kekee. samer dgn kita2 aja. an pum pakai N95 jgk. sgt bpuas hati..
    nk tuka br? wt masa ni lum rasa nk tuka lagik... ni pumm dh rasa best dah. haha

    ReplyDelete
  4. caya kaannn!!! hehehe...
    sama la akak pakai N95 ni pun sbb kamera je... puas hati sesangat.. sayang nk tkr2 dah.. ;)

    ReplyDelete
  5. smlm aku tgk citer KECUALI CINTA MU pun, watak NURSE tu pun pakai henpon N95 jugak...

    ReplyDelete
  6. Jocko,
    heheheh skrg ni N95, sesape pun dah mampu memiliki nyaa.. huhu... kan kan kan... ;-)

    ReplyDelete
  7. chii nye tepon gak lum upgrade2 lgik :p

    maid tade byk sgt kuar duit..lgik2 kalo dorang jenis yg dok umah je..mmg leh simpan ar kan..:d

    ReplyDelete
  8. betul tu chii,, maid dia dah siap buat umah dengan duit gaji yg dia dpt tu.. perghhh dasat kan.. ;-)

    ReplyDelete
  9. betul..betul..betul..rumah batu lagi kat indon sana..motor pun dah habis bayar...tu yg dia boleh beli hp N95 tu..cash lagi tuuu

    ReplyDelete
  10. tu la kan kak een, utg betul si ani tu kan.. pasni dah x yah pk hutang2 dah... lega je la kan ;)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.