,

Melepaskan sisa tangisan di situ..
... dan dek kerna ingin melepaskan tangisan yang tinggal saki baki, ako ke tempat itu. Untuk apa lagi, MELANTAK arrrr!!!

Nota Jemari: walau sekejap tapi bermakna..
Share:

4 comments:

 1. wei..nih komen aku yg x brapa nak membina...bole accept ke?

  ko nih memang jenis suka g terai makan merata ker...
  sama la ngan aku
  tp sbb kan ada budak tecit 2org
  agak terbatas gaks le

  wei
  aku dah x keje
  ko tau ke?

  ReplyDelete
 2. heheh ako melantak di mana2 sahaja selagi ada RM ;-)

  ako tahu ko dah x keje.. ehhehe..

  psstt ko tau x faez nk kawen mgu depan?

  ReplyDelete
 3. ni sembang ke komen ni..hahahaha

  farah,mmg le ret ni suka mencuba dn di cuba mkn di serata KL kan...aku ni gak dh berjangkit tau..bru nk turun,naikk lak kang blk...

  ReplyDelete
 4. ala Lin, klu dengan melantak bole buat kita hepi, apa salah nya...
  takkan nak meratapi air mata je.. ngabihkan boreh yo hahahaha

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.