,

"Hepi bEsday, LAN"

Salam pagi Selasa,
Ye ye citer pasal makan lagi kat department ako. Kata nya nama department pun Jabatan Aku Suker Makan (JASM). muahahahahaa maka mmg konpom la ada je jamuan makan lebih2 lagi bila BOS2 sumer takde kat opis. Bak kata pepatah melayu, "bila kucing takde, tikus pun menari2". lalalalaalalaa.... suker suker!


Besday kek untuk besday 'boy' tapi dijadikan citer tiba2 besday 'boy' tiada kat tempat kejadian. Errkk...


Namun begitu, walau owang yang diraikan tiada di situ, majlis makan2 tatap diteruskan. Nama pun makan, so tunggu apa lagi, terus MELANTAK la memasing dengan rakus nya. muahahahhaa
Dan dengar citer jamuan makan2 semalam petang adalah ditaja oleh Kak Farina. Tengkiu kak, murah rezeki. AMIN!!!

Nota Jemari: bila la nak ada rezeki lagi ni kan
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.