Followers

Friday, December 11, 2009

Aunty NANA deting wif ABIN

Tarikh: 29 Nov - 1 Dis 2009
Lokasi : Langkawi, Kedah

Zoommmm ke KLIA.
Naik MAS. Flight delay setengah jam.

Tapi alhamdulilah sampai juga je Langkawi tepat jam 1 tengahari.
Lunch then terus shoot masuk Under Water World.

Tengok la muka budak yang baru pestime masuk situ. Excited dapat jumpa 'kengkawan' dia dikalangan 'ikan-ikan'.. hehehe....

Esok nya kami ker Oriental Village. Naik cable car ke Gunung Mat Cincang.
Ooo budak itu sangat2 excited menaiki cable car. Mau diajak nya kita pusing2 lagi naik cable car itu.. erkk....

Memasing kepenatan melalui 'hutan'. Semput klu kurang stamina tapi budak kecik tu rileks jer kan.. Aterr dia bukan nya reti penat pun.. Alahaaiiii.....

Ke makam mahsuri.

Ekceli mostly gambar2 banyak dalam kamera kakak ako. Ako idok ada mood mau bergambar maka idok le banyak mana gambar2 dalam henpon ako. Sekian.


*amek ko... 3 troli sekali borong barang... iskkk*

Nota Jemari: itu je la cerita ceriti ako di Langkawi....

No comments: