,

Aunty NANA deting wif ABIN

Tarikh: 29 Nov - 1 Dis 2009
Lokasi : Langkawi, Kedah

Zoommmm ke KLIA.
Naik MAS. Flight delay setengah jam.

Tapi alhamdulilah sampai juga je Langkawi tepat jam 1 tengahari.
Lunch then terus shoot masuk Under Water World.

Tengok la muka budak yang baru pestime masuk situ. Excited dapat jumpa 'kengkawan' dia dikalangan 'ikan-ikan'.. hehehe....

Esok nya kami ker Oriental Village. Naik cable car ke Gunung Mat Cincang.
Ooo budak itu sangat2 excited menaiki cable car. Mau diajak nya kita pusing2 lagi naik cable car itu.. erkk....

Memasing kepenatan melalui 'hutan'. Semput klu kurang stamina tapi budak kecik tu rileks jer kan.. Aterr dia bukan nya reti penat pun.. Alahaaiiii.....

Ke makam mahsuri.

Ekceli mostly gambar2 banyak dalam kamera kakak ako. Ako idok ada mood mau bergambar maka idok le banyak mana gambar2 dalam henpon ako. Sekian.


*amek ko... 3 troli sekali borong barang... iskkk*

Nota Jemari: itu je la cerita ceriti ako di Langkawi....
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.