,

Bekfes Nasi Lemak

Salam pagi khamis buat sumer,
Hari ni terasa agak ke'BERAT'an sket di awal pagi sebab nya kena melantak nasi lemak.
Ooo..... Ni ada lah rentetan atau sambungan makan-makan dari petang semalam.
Last minit plan, memasing nak melantak nasi lemak. Maka harus la memasing membawa pape yang patut bersama-sama.

Dan tugas ako hanya la membawa beberapa biji telur rebus. Phewwww lega!!


Tukang masak nasi. Ye ye kami memasak nasi di opis sahaja. Superb!


Bila sumer nya dah ready, tunggu apa lagi? Melantak time la!!

Nota Jemari: makan makan makan.... nasib badan laaaa
Share:

3 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.