Bersiaran dari Tmn Rowther

Dah dua malam berturut2 ako bermalam kat sini.
Dan 2 malam berturut2 juga ako tiada di umah sendiri.
Melepak.... mensurfing.. oh ye klu melepak kat sini harus la senang dan gian mau layan tenet. Sebabnya tenet disini adalah FREE memanjang.... Syiokk!!!

Lunch... erkk x pasal2 ako kena masak!
Jgn risau seb baek dia soh ako masak lauk daging kicap jer.. Phewww lega!
Dari pagi terpikir nak tukar template blog nih.
Cari punya cari.... tunggu la ye klu ada perubahan, ada lah.

So ok la nak g masak dulu!
Dah 12 tengahari nih..
Chiow.....

ps: ako tengah giat menghapdet list link2 blog

Nota Jemari: pssttt best tak?
Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.