Malam bersama "NATRAH"

Selamat dah malam tadi ako layan teater 'NATRAH' kat Istana budaya bersama kak lin. Overall jalan citer ok la, not so bad. Macam biasa ada scene2 kelakar sket, ada scene yg 'boring'. Pape pun layan teater tu mmg x sedar cepat je masa berlalu. Sedar2 citer dah abesh jer.....

Harus la bergambar dengan NATRAH yg sebenar. Walau hanya bersama sekeping gambar, jadi la kan.

Watak utama MAYA sebagai NATRAH
Umie Aida sebagai Che Aminah

Bila 'natrah' dan 'mansor adabi' bertemu...

Penampilan khas Sofea Jane sebagai Natrah bila tua.

Nota Jemari: tapi sayang Natrah kembali ke agama asal akhirnya....
Share:

2 comments:

  1. Salam. Natrah? Sadis kan realiti yang berlaku. Bila Fatini Yaakub selongkar kisah ini pada awal 90-an, kita sebenarnya masih ada pelung untuk islamkan dia kembali. Apa daya, takdir Allah tak siapa mampu menolaknya.

    Tak berkesempatan nengok teater ni...

    ReplyDelete
  2. Yup mmg sadis pun... Yang sedih tu dia meninggal sebagai orang kristian.. Betul tu takdir DIA takde sape dapat menolaknya...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.