,

Selamat Pengantin Baru

Petang semalam ako kenduri si Faten di dewan Tabung Haji. Agak terlewat sket la ke sana sbb before tu ako ada kerja yang harus di setelkan dulu. Ako ke sana bersama ita dan yanin. Walau sudah terlewat nasib baik la masih ada lagi saki baki makanan untuk santapan kami bertiga.

Pengantin berpakaian ala-ala puteri dan putera dari MINANG.
Ye ye konsep pengantin petang itu adalah MINANG.

bersama ita berlatar belakang kan pegantin di atas pelamin..

Dan kebetulan si Faten ni adalah classmate budak kat atas ni. Sape tak kenal ngan Yatt?! Dulu dia kan cukup terkenal di kalangan kengkawan MSJBOX dengan pelbagai jenis kek-kek hasil buatan beliau. Sejak sambung belajar ni, bisnes kek pun dah diserahkan pada chik iaitu cousin kesayangan dia.
 "Takpe yatt, sok ada rezeki pas abes study, leh sambung balik buka bisnes kek tu tau!! hehehe"

Pintu gerbang ala-ala MINANG.

Ini lah ghope pelamin MINANG yang didatangkan khas dari PADANG, INDONESIA.
Meriah giler!! tapi i suker sebab kaler MERAH, u!!! heehhehe

Nota Jemari: kawen konsep 'koboi' bole tak?? muahahhaa
Share:

5 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhh memang meriah!

    * bagus juga idea 'konsep koboi' tu kan... mesti ada kuda dan juga red-indian sebagai pengiring kan :D

    ReplyDelete
  2. hahahaa kan kak!?!!! konpom meriah, org yg dtg pun kena pakai ala2 koboi gak hehehe

    ReplyDelete
  3. kellassssnya majlis konsep minang. orang minang ke pengantinnya?

    kite takda angan2 nak konsep apa. tapi kita tau kita nak warna silver/putih/krim.. atau join tigatiga warna tu sekali ;)

    ReplyDelete
  4. kat ret.. dapat gak jmpa akak heheh lamakan kita tak jmpa..

    yna memang beshh siap dayang2 lagi.. tak sure plak si pengantin orang minang ke idak hehhe..

    ReplyDelete
  5. Yna,
    kelasssss ko tema dia..
    akak pun nak tema gak, tema KOBOI... muahahaha

    Yatt,
    klu x silap ayah si faten yg owang minang...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.