Followers

Sunday, December 13, 2009

Selamat Pengantin Baru

Petang semalam ako kenduri si Faten di dewan Tabung Haji. Agak terlewat sket la ke sana sbb before tu ako ada kerja yang harus di setelkan dulu. Ako ke sana bersama ita dan yanin. Walau sudah terlewat nasib baik la masih ada lagi saki baki makanan untuk santapan kami bertiga.

Pengantin berpakaian ala-ala puteri dan putera dari MINANG.
Ye ye konsep pengantin petang itu adalah MINANG.

bersama ita berlatar belakang kan pegantin di atas pelamin..

Dan kebetulan si Faten ni adalah classmate budak kat atas ni. Sape tak kenal ngan Yatt?! Dulu dia kan cukup terkenal di kalangan kengkawan MSJBOX dengan pelbagai jenis kek-kek hasil buatan beliau. Sejak sambung belajar ni, bisnes kek pun dah diserahkan pada chik iaitu cousin kesayangan dia.
 "Takpe yatt, sok ada rezeki pas abes study, leh sambung balik buka bisnes kek tu tau!! hehehe"

Pintu gerbang ala-ala MINANG.

Ini lah ghope pelamin MINANG yang didatangkan khas dari PADANG, INDONESIA.
Meriah giler!! tapi i suker sebab kaler MERAH, u!!! heehhehe

Nota Jemari: kawen konsep 'koboi' bole tak?? muahahhaa

5 comments:

umi_e said...

wahhhhhhhhhhhh memang meriah!

* bagus juga idea 'konsep koboi' tu kan... mesti ada kuda dan juga red-indian sebagai pengiring kan :D

AKO said...

hahahaa kan kak!?!!! konpom meriah, org yg dtg pun kena pakai ala2 koboi gak hehehe

Ilyana Kamal said...

kellassssnya majlis konsep minang. orang minang ke pengantinnya?

kite takda angan2 nak konsep apa. tapi kita tau kita nak warna silver/putih/krim.. atau join tigatiga warna tu sekali ;)

YatT'S said...

kat ret.. dapat gak jmpa akak heheh lamakan kita tak jmpa..

yna memang beshh siap dayang2 lagi.. tak sure plak si pengantin orang minang ke idak hehhe..

AKO said...

Yna,
kelasssss ko tema dia..
akak pun nak tema gak, tema KOBOI... muahahaha

Yatt,
klu x silap ayah si faten yg owang minang...