"Susuk Pocong kah??" gurlppp....

"Jikalau anda boleh tahan nikmati koleksi video peribadiku yang hebat, sila balas Ya. Warning! Hanya untuk umur 18 keatas!" -sms- 0147437102

MOTIF!!??? MOTIF??!! MOTIF??!!!Ko hantar sms berbaur begitu ke henpon ako????!!!! erkk.. Ako tak kenal, alih2 dapat sms dari no yang tak dikenali. Ha klu kowang nak tahu, try ar tipon no tu... Sila Sila... Yang pasti pape yang terjadi atas tanggungan sendiri ye, harap maklum!!

Nota Jemari: Apa kesss plak nih?????
Share:

6 comments:

  1. aku pernah dpt sms ni.. terus aku reply "kepala bapak kau!"

    ReplyDelete
  2. aku pun dapat la... hehehhe.. tapi aku jawab "aku pun ada koleksi jugak, ko nak ker..??"

    ReplyDelete
  3. baru dapat semalam......hahahaha...... nth apa kes nak kongsi2 ngan org...... nampak sgt koleksi xda kualiti....hahaha

    ReplyDelete
  4. Ntah pape la owang yg sms ni.. Dah takde kojer ke hape...
    iskkk.....

    Hilang keSUCIan kepala hotak ako jap muahahaha...

    ReplyDelete
  5. Emm..benda2 macam ni jgn ko layan ret..k.ct kalau dapat terus jer DELLETE... x kosa mak nak layan hahahaha

    ReplyDelete
  6. mmg x layan pun kak..
    ekceli pestime dapat sms mcm tu...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.