Hepi besday, Joyah!!


Selamat Hari Jadi buat sepupu ako, Zaharah Zulkifli atau panggilan glamer eh "Cik Joyah". 17 Januari 2010, genap la umur beliau 33 tahun. Moga tahun ni akan menjanjikan kebahgian buat diri beliau.

"psstt den nunggu kenduri ekau nih.. bilo laie???"

Minta maap la yo kek sepupu2 den yang lain, den tak ingat bobonar besedei kowang sumo tu. Dah si joyah ni ibarat kombar den, mako secagho otomatik eh, harus la den ingat sentiaso bosodei eh... Jangan maghah yo!! ;-)

Nota Jemari: psstt bilo ingat besedei ko, otomatik ingat la tarikh uwan poie... 'kenangan' tu..
Share:

3 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.