Rutin Senin

Lately ni, rutin harian ako tetiap malam senin adalah dodok depan tibi sambel layan citer2 kat bawah nih.


~BONES~
Layan series ni kat NTV7 tetiap jam 8.30 malam.
Suker tengok~NCIS~
Jam 9.30 malam kat 8tv. Suker sumer watak dalam series nih. Jalan citer menarek.


~CRIMINAL MINDS~
Series ni lepas NCIS.. jam 10.30 malam kat 8tv.

Overal, apa yang ako leh katakan, ako suker citer2 yang berunsurkan polis, jenayah, psikologi dan yang seumpama dengan nya!! Tapi citer omputih memang ada kelassss gitu.. ;-)

Nota Jemari: suker tengook polis x suker jadi polis..
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.