,

Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R

Apo panjang bonar tajuk tu weiii???!!!!
Pape pun, layan je la k.

Kowang tak nak hadiah ke?
Ako nak...
So sesape nak hadiah jom ikut ako join contest ni k ;-)

Ni haaa.. budak shaizhar yang punya contest.
Dia soh tempek banner gambar dia. So ako ngikut je la kan...
Ako tak moh letak gambar dia besar-besar, kang riak dia weii.. muahahaaa

Ok, ako sudah jadi follower kamu lama dulu.
Sebagai bukti, sila silhat objek di atas.

Dan jangan lupa masukkan saya ke dalam list kamu!

Tarikh tutup pada  01 16.02.2011 jam 11.59pm
Keputusan pada 02 17.02.2011 jam 11.11am
Hadiahnya: RM30 dlm bentuk top up terus ke No.Celcom/Maxis/Digi.


Nota Jemari: jom join, senang kan ;-)
Share:

4 comments:

  1. Nampak sangat kita pengikut setia dia kan kakRet, kakRet, sisLin, kasawari, dgn kakCT kan tu? hahaaa.

    ReplyDelete
  2. mcm menarek je..tp kalo baru jd pengikut bleh je kan...huhuh

    ReplyDelete
  3. good luck utk contest ni ye ! =D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.