Followers

Thursday, August 4, 2011

Babai KL!


Yeehaaaa.....!
Tiket dah beli..
Tak sabar nak balik 'kampung'.

Kali ni malas nak drive.
Malas juga mau 'terbang'.
Tetiba nak try naik ini bas.

Bukan bas biasa.
Bas executive coach.
Nice-plusliner punya.

Saja mau survey-survey.
Saja mau kasi ngetest ini bas.
Maklum arr, bas ni pun boleh gi Singapore juga.

Bukan apa, klu gi singapore ako prefer naik Transtar.
Tapi tu la saja nak try bas lain, best ke idak.
Kebetulan ada plak laluan ke JB, 
maka dengan segera ako beli tiketnya.

So, nanti ako review tentang bas NICE-coach ni k.

Nota Jemari: Wiken minggu pertama berbuka di 'tempat orang'.

10 comments:

Farihah said...

kata balik kampong..tapi "berbuka di tempat org"??? ermmm..moskel..moskel :p

AKO @ retna said...

ahhaahah 'kampung owang' ..bleh gitu? :p

Sis-Lin said...

Ye ye kampung 'owang'
Farihah..jom ar balik kampunggggggg!

AKO @ retna said...

kampung dia pun x terbalik...
:p

kang ada yang majuk x balik kmpg sendiri sibuk nak balik kmpg orang :p

mekchu said...

kampung singapore tu.. bukan nogori 9 ko?

AKO @ retna said...

kampung betul kat n9,
kampung orang kat jb,

;-)

fatt said...

salam perkenalan Ako!
selamat berpuasa! org JB ke? belah mana tu? JB tu aku slalu dtg sbb ramai sedara mara kat situ :)

AKO @ retna said...

hi fatt,
bukan orang JB tapi membesar di JB je... dan slalu balik JB sebab slalu kumpul ngan kengkwan... :)

JB lepak umah member kat area Bukit Indah, Skudai ;-)

BONDAROCK said...

kem salam kat sanak saudara aku juga kat sana ye ? mta maaf tak dpt balik ... nk tido kat rmh jer ! :D

AKO @ retna said...

huh!!
menccikkkkkk!!
tak shuker!!

ako boikot!

eh eh asal ako lak yang emo lelebih kan??? gurlpp...

ps: rasa cam campak bom arr tapi agak2 sampai x ke tempat ko?? :p