Babai KL!


Yeehaaaa.....!
Tiket dah beli..
Tak sabar nak balik 'kampung'.

Kali ni malas nak drive.
Malas juga mau 'terbang'.
Tetiba nak try naik ini bas.

Bukan bas biasa.
Bas executive coach.
Nice-plusliner punya.

Saja mau survey-survey.
Saja mau kasi ngetest ini bas.
Maklum arr, bas ni pun boleh gi Singapore juga.

Bukan apa, klu gi singapore ako prefer naik Transtar.
Tapi tu la saja nak try bas lain, best ke idak.
Kebetulan ada plak laluan ke JB, 
maka dengan segera ako beli tiketnya.

So, nanti ako review tentang bas NICE-coach ni k.

Nota Jemari: Wiken minggu pertama berbuka di 'tempat orang'.
Share:

10 comments:

  1. kata balik kampong..tapi "berbuka di tempat org"??? ermmm..moskel..moskel :p

    ReplyDelete
  2. ahhaahah 'kampung owang' ..bleh gitu? :p

    ReplyDelete
  3. Ye ye kampung 'owang'
    Farihah..jom ar balik kampunggggggg!

    ReplyDelete
  4. kampung dia pun x terbalik...
    :p

    kang ada yang majuk x balik kmpg sendiri sibuk nak balik kmpg orang :p

    ReplyDelete
  5. kampung singapore tu.. bukan nogori 9 ko?

    ReplyDelete
  6. kampung betul kat n9,
    kampung orang kat jb,

    ;-)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan Ako!
    selamat berpuasa! org JB ke? belah mana tu? JB tu aku slalu dtg sbb ramai sedara mara kat situ :)

    ReplyDelete
  8. hi fatt,
    bukan orang JB tapi membesar di JB je... dan slalu balik JB sebab slalu kumpul ngan kengkwan... :)

    JB lepak umah member kat area Bukit Indah, Skudai ;-)

    ReplyDelete
  9. kem salam kat sanak saudara aku juga kat sana ye ? mta maaf tak dpt balik ... nk tido kat rmh jer ! :D

    ReplyDelete
  10. huh!!
    menccikkkkkk!!
    tak shuker!!

    ako boikot!

    eh eh asal ako lak yang emo lelebih kan??? gurlpp...

    ps: rasa cam campak bom arr tapi agak2 sampai x ke tempat ko?? :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.