, ,

Selamat Hari Raya

Adusss....
Terlewatkah??

Dah la pagi ni ako half day...
Harap-harap masih sempat la ye nak beramas mesra ngan kowang sebelum kowang sumer pulang ke kampung halaman...

Ok ok..

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kowang pembaca blog "Ako Tetap Ako"..
Maaf zahir batin andai ada terkasar bahasa, terkasar entry dan sewaktu dengannya.
Harap-harap lepas raya dapat collect duit raya banyak-banyak.

Pada yang bakal memandu, berhati-hati di jalan raya.
Ingat kami yang tersayang..heheh..

Akhir kata,
Maju lah RAYA untuk NEGARA!!!
Yeehaaaaaa

Selamat Hari Raya!!

Nota Jemari: Klu beraya kat KL, meh la datang ghomah ;-)
Share:

11 comments:

  1. anak omak!

    Selamat Hari Raya Aidilfitri....
    Maaf Zahir & Batin... ^_^

    ko tak balik kampung ke? Buleh baring kat jalan raya nnt.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ko raya kl je ke? tak suasana sgtle...tp okla nak soping bgai kat midveli tu mesti senang cari parking..ekeke..

    apapun selamat hari raya ako..maap zahir & batin

    kenangku dalam rendangmu :P

    ReplyDelete
  5. fatt,
    nak wat camno...
    anak jati kolumpo..
    ghayo kek sini yo la..
    heheh

    makan rendang konpom terbayang muka mu hahaha :p

    ReplyDelete
  6. mana aci half day nih...

    Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dari mekchu sekeluarga

    ReplyDelete
  7. hehehhe terima kasih mekcu..

    samat hari raya juga :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya juga buat awak sekeluarga (family) ..hehhee

    Maaf Zahir Batin..tggu kita dtg uma awak yek... :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raye maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  10. Lin & cik Yatz,

    Selamat hari raya juga ye :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.