Followers

Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya

Adusss....
Terlewatkah??

Dah la pagi ni ako half day...
Harap-harap masih sempat la ye nak beramas mesra ngan kowang sebelum kowang sumer pulang ke kampung halaman...

Ok ok..

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kowang pembaca blog "Ako Tetap Ako"..
Maaf zahir batin andai ada terkasar bahasa, terkasar entry dan sewaktu dengannya.
Harap-harap lepas raya dapat collect duit raya banyak-banyak.

Pada yang bakal memandu, berhati-hati di jalan raya.
Ingat kami yang tersayang..heheh..

Akhir kata,
Maju lah RAYA untuk NEGARA!!!
Yeehaaaaaa

Selamat Hari Raya!!

Nota Jemari: Klu beraya kat KL, meh la datang ghomah ;-)

11 comments:

bdk2 @ John said...

anak omak!

Selamat Hari Raya Aidilfitri....
Maaf Zahir & Batin... ^_^

ko tak balik kampung ke? Buleh baring kat jalan raya nnt.

bdk2 @ John said...
This comment has been removed by the author.
bdk2 @ John said...
This comment has been removed by the author.
AKO @ retna said...

raya kat KL je ;-)

fatt said...

ko raya kl je ke? tak suasana sgtle...tp okla nak soping bgai kat midveli tu mesti senang cari parking..ekeke..

apapun selamat hari raya ako..maap zahir & batin

kenangku dalam rendangmu :P

AKO @ retna said...

fatt,
nak wat camno...
anak jati kolumpo..
ghayo kek sini yo la..
heheh

makan rendang konpom terbayang muka mu hahaha :p

mekchu said...

mana aci half day nih...

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dari mekchu sekeluarga

AKO @ retna said...

hehehhe terima kasih mekcu..

samat hari raya juga :)

Sis-Lin said...

Selamat Hari Raya juga buat awak sekeluarga (family) ..hehhee

Maaf Zahir Batin..tggu kita dtg uma awak yek... :)

cikyatz said...

selamat hari raye maaf zahir batin..

AKO @ retna said...

Lin & cik Yatz,

Selamat hari raya juga ye :)