AKO tetap AKO

AKO Tetap AKO | Personal Blog

Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya

Adusss....
Terlewatkah??

Dah la pagi ni ako half day...
Harap-harap masih sempat la ye nak beramas mesra ngan kowang sebelum kowang sumer pulang ke kampung halaman...

Ok ok..

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kowang pembaca blog "Ako Tetap Ako"..
Maaf zahir batin andai ada terkasar bahasa, terkasar entry dan sewaktu dengannya.
Harap-harap lepas raya dapat collect duit raya banyak-banyak.

Pada yang bakal memandu, berhati-hati di jalan raya.
Ingat kami yang tersayang..heheh..

Akhir kata,
Maju lah RAYA untuk NEGARA!!!
Yeehaaaaaa

Selamat Hari Raya!!

Nota Jemari: Klu beraya kat KL, meh la datang ghomah ;-)

11 comments:

  1. anak omak!

    Selamat Hari Raya Aidilfitri....
    Maaf Zahir & Batin... ^_^

    ko tak balik kampung ke? Buleh baring kat jalan raya nnt.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ko raya kl je ke? tak suasana sgtle...tp okla nak soping bgai kat midveli tu mesti senang cari parking..ekeke..

    apapun selamat hari raya ako..maap zahir & batin

    kenangku dalam rendangmu :P

    ReplyDelete
  5. fatt,
    nak wat camno...
    anak jati kolumpo..
    ghayo kek sini yo la..
    heheh

    makan rendang konpom terbayang muka mu hahaha :p

    ReplyDelete
  6. mana aci half day nih...

    Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dari mekchu sekeluarga

    ReplyDelete
  7. hehehhe terima kasih mekcu..

    samat hari raya juga :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya juga buat awak sekeluarga (family) ..hehhee

    Maaf Zahir Batin..tggu kita dtg uma awak yek... :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raye maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  10. Lin & cik Yatz,

    Selamat hari raya juga ye :)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.