, ,

TOP 10 Cenderahati Sampul Raya


Tahniah!!
Kowang antara top 10 yang layak dapat sampul duit raya dari AKO...

Top 10 Cenderahati:-
2- Biqque
4- Oeya
5- Sodep
6 - Fara
7 - Shai
8 -  ch@
9 - umie
10- mekcu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

So sesape yang terlepas Cenderahati, jangan risau k, kowang leh je komen lagi tapi komen-komen selepas ni otomatik masuk untuk "Lucky Raya".

Tapi mana tau, klu sampul raya tu ada extra, 
komen mengikut turutan, boleh je dapat sampul tu..
Sumer bergantung pada LUCK kowang.

Gud luck ye :-)

Nota Jemari: Jom kita tunggu sape yang kena
Share:

5 comments:

  1. Yes!....nnti pakai mr.random yek...

    fuhhhh nak jampi2 ni..mintak2 menang!

    P/s: aku sakit perutttttttttttttt...x tahan, tekak dh mula loya, nak gi klinik tghri nnti..huhuhuhu :((

    ReplyDelete
  2. ye ye nanti ako guna khidmat en.random

    tu la sian ko..
    gi klinik cepat k..
    ko kena food poisoning kot..
    ako rasa botok2 ko makan tu..
    Sebab yg lain ako makan OK je..

    ReplyDelete
  3. siiiikit lagi nak melepas... sebaik.. hehe..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.