, ,

Zila Bachelor Photoshoot @ Lake Gardden

Ingat tak lagi photoshoot yang dulu ni?
Ala yang bachelor photoshoot oleh Marie & the Geng?!

Kali ni kami ber'shooting' lagi.
Aktiviti ni dilakukan before puasa aritu.
Tempat kat Tasik Perdana KL.

Sabtu, 30 Julai 2011
Hujan!
Plan nak start shoot jam 8.30 pagi.
Tapi memandangkan cuaca yang agak tidak memberangsangkan,
maka shoot terpaksa ditunda hingga hujan betul-betul teduh.

Harus la macam-macam pose yang kami buat.
Nama pun photoshoot kan.
So ada lah feel-feel model gitu. haha..

Sebab hujan, awal-awal nya tu kami terpaksa shoot dalam pondok je la.
Okpos tujuan utama nak bergambar dengan bakal pengantin.

Hujan dah benti, cecepat kita pose dekat luar plak.
Suka gambar ni coz nampak ceria je memasing.
Padahal berlakon je sumer nya tuh :p

Ni Fidah la punya idea ni.
Sarang hae yo...
Penangan citer korea la tuh.

Ako suker lagi gambar ni!
Feel-feel macam buat cover cd gitu.
Feel-feel ala ala New Kids On The Block, bleh?!!
Muahahahaha..... 

Yang ni plak cantek sebab boleh buat poskad , kan kan kan!!
Rasa nak cuci then tempek kat atas kertas, kasi ucapan raya, bleh tak?!!

Klu kowang dapat, jangan lak dibuang ye!!
Simpan as a souvenir dari ako!
Kan dah feel-feel ala NKOTB.. :p

Yang ni paling ako tak tahan.
Aissshh............. Cer kowang tengok ako.
Tak pasal-pasal dah pose ala-ala cam dalam majalah mangga gitu.
Auwwww..... gedikssss...!! eeeyewwww hahahaha :-D

Harus ada pose dengan ABIN.
Payung pemberian dari shai.
Berjasa juga dijadikan props pada hari kejadian.
Thanks ye shai ;-)

Yeehaaaa!!
Esok nak poser! Yeay! Yeay!

Zila maybe berkata-kata,
"Yeehaaa aku dah nak kawen!!!"

gurlp.... jeles :p

Ok di akhiri dengan wajah bakal pengantin.
Thanks Zila sebab ajak kita join photoshoot awak ni.

Selamat Pengantin Baru.
Moga bahgia dan kekal hingga akhir hayat ye ;-)
Tahniah!!

KLu bole la kowang tengok, sila la ke sini untuk gambar-gambar yang lain.

Nota Jemari:  Sangat puas bergambar pada hari itu! Thank Hairi sebab jadi photographer kami!
Share:

4 comments:

  1. apsal budak kecik tu tak lompat?hahah

    ReplyDelete
  2. sebab dia x cukup tinggi nak lompat haha

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhh bestnyaaa...nnti kita bt photoshoot gak nak x? heheheh

    ReplyDelete
  4. hahha boleh je, janji sumer kena sporting arr!! ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.