Followers

Friday, October 28, 2011

Addicted Kupon

Gian!!!
Memang gian sesangat.....

Klu member-member travel gian dengan website AA,
ako dan geng plan gian dengan website kupon-kupon ni.

Maklum la, kadang-kadang kupon yang dioffer tu memang berbaloi-baloi.
Ako rasa mostly kowang pun dah tahu kot website-website yang ako nak bagi tau ni.


...dan banyak lagi la.

Setengah kitorang dah redeem kupon tu, setengah nya masih tunggu masa yang sesuai untuk ditebus. 

Last week, ako dah guna kupon makan buffet kat Istana Hotel tu.
Ermm.... too bad.
Lain yang ako expect lain plak yang ako dapat.

Maybe ada sesetengah owang akan suka la kot hidangan yang ditawarkan.
Sebab dia mention Internatinoal buffet, so hidangan nya haruslah dipelbagaikan secara International juga. Tapi sebab sekrang ni tengah musim nak sambut deepavali, maka hidangan nya lebih kepada masakan india.

So, ako dah rugi kat situ sebab ako kurang sket makanan india ni.
Bukan la tak suka cuma takde la pebret sangat pun.

Ada lah juga nasi goreng, ayam goreng ..
sushi..
dan bakar-bakar...

tapi masih tak menepati citarasa anak tekak ako.
Cuma d'zert ok la juga.

Sebab kena booking, 
sebab sentiasa penuh,
so ako dapat la booking date pada minggu lepas.

Maybe, kowang yang dapat date lain2, agak nya hidangan nya pun berlainan la jugak kot kan.
Tunggu member sorang ni yang akan pergi melantak esok.
Agak2 sama tak hidangan nya?!

Esok siang kami ada appointment bermanja kan diri.
promosi ni kami beli dari milkadeal plak.

So, kita tengok macam plak servis yang akan ditawarkan.
Berbaloi-baloi kah?

Tak sabar nak pegi urut ni.
Nak manja-manjakan diri.

Nota Jemari: kowang mcam mana plak? Tak terjebak kah?

9 comments:

AdanyaKauUntukku said...

ila tingin gak bila dapat offer2 cam tu

tapi cam masa tak mengizinkan....huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oh Oeya said...

Lom penah pulak jebak kan diri dgn kupon heheh :)

Ni nk skodeng web2 tu jap ;-)

AKO @ retna said...

Ila,
ala... cari la offer yg satu family leh join ;-) kan byk tu..

oeya,
hehehe sila sila skodeng cecepat.. mana tahu ada yg menawan di kalbu :p

Ely Hasrul said...

hamboii lepas mkn pg spa plak? nih yg jeles nih! haha.. tp mmg turn off la kalu byk food ala deepavali. mmg xminat lgsg. kecuali la kalu ade sivaji the boss kt situ haha

AKO @ retna said...

Ely,
hahahahhaha sivaji the boss klu ada kat situ, terus x lalu makan weii hahah :p

Sis-Lin said...

Haaaa mana x bolat...makan makan makan dan makan aje :p

Ely Hasrul said...

kalu sivaji the boss ade kt situ aku mintak autograp hahaha xkena mengena okeh.

Laizan said...

Retna....kiter pun x terjebak....hehehe....makan kat Istana Hotel tu pun i dah pegi....uhuuu...

wos said...

tak.
aku tak reti pun.

walaupun tipah ada ajak.
tapi aku kan remaja purba
suka memberontak
so, aku tak pernah ikut dia.
ahahaha!