Followers

Tuesday, October 11, 2011

Kajian sudah bermula

Salam,

Dah seminggu tak hapdet.
Sekarang tengah bizi.
Bizi buat

kajian 'sejarah',
kajian 'geografi',
kajian 'kemahiran hidup'..

Naik muntah dah nak tgk 'paper work' ni.
erkk tapi ni baru permulaan!

Klu permulaan je nak muntah,
camne plak nak tgu sampai pertengahan dan penghabisan ni???

Adoiyaaaiii..

Walau camne pun, harap sumer nya berjalan dengan lancar.
Wish me luck! (hahah macam nak gi amek exam plak :p)

Nota Jemari: Klu ada cerita ako hapdet, klu takde, pepaham la ye ;-)

12 comments:

bdk2 @ John said...

AKO! ni pasal NZ ke???

AKO @ retna said...

hahahha syyyhhh :p lebih kurang laaa.. ni kira projek taun depan punya :p

bdk2 @ John said...

apsal nak syyhhh lak? hahah....gigih AKO. sila stdy sume blogs ok! we all support AKO!

AKO @ retna said...

insyallah...
heheh

psstt sebab takut tak menjadi projek tu yg nakk syyhh dl :p

its ok then..

btw, TQ TQ harap2 sumer berjalan dengan jaya nya kan hehe

bdk2 @ John said...

insyaALLAH sume selamat...selalu laa berdoa. nk pegi bwt bnda baik. bukannye nk g bwt jahat. btol x? hihih

AKO @ retna said...

hahahah ye ye betul tu kan :p


afoo afoo... amin *sambel tadah tangan depan lappy :p

Nik Nurehan said...

mcm subjek sekolah menengah plak. keke

AKO @ retna said...

ann,
eehhee kan?!
lebih kurang la tu tgh 'ulangkaji subjek sek la ni :p

Ely Hasrul said...

kalau awal2 dh muntah di akhirnye nnti bersalin lah hahhaa

AKO @ retna said...

Ely,
hahhah betul jgk kan..
adehhh sok dah bersalin, jenuh lak nak jaga :-D

isskkk

Oh Oeya said...

Wish u luck Retna!
Tak kesah tgh wat apa pun.. moga dipermudahkan urusanmu, Amin.

AKO @ retna said...

Thanks Oeya ;-)