Kajian sudah bermula

Salam,

Dah seminggu tak hapdet.
Sekarang tengah bizi.
Bizi buat

kajian 'sejarah',
kajian 'geografi',
kajian 'kemahiran hidup'..

Naik muntah dah nak tgk 'paper work' ni.
erkk tapi ni baru permulaan!

Klu permulaan je nak muntah,
camne plak nak tgu sampai pertengahan dan penghabisan ni???

Adoiyaaaiii..

Walau camne pun, harap sumer nya berjalan dengan lancar.
Wish me luck! (hahah macam nak gi amek exam plak :p)

Nota Jemari: Klu ada cerita ako hapdet, klu takde, pepaham la ye ;-)
Share:

12 comments:

  1. hahahha syyyhhh :p lebih kurang laaa.. ni kira projek taun depan punya :p

    ReplyDelete
  2. apsal nak syyhhh lak? hahah....gigih AKO. sila stdy sume blogs ok! we all support AKO!

    ReplyDelete
  3. insyallah...
    heheh

    psstt sebab takut tak menjadi projek tu yg nakk syyhh dl :p

    its ok then..

    btw, TQ TQ harap2 sumer berjalan dengan jaya nya kan hehe

    ReplyDelete
  4. insyaALLAH sume selamat...selalu laa berdoa. nk pegi bwt bnda baik. bukannye nk g bwt jahat. btol x? hihih

    ReplyDelete
  5. hahahah ye ye betul tu kan :p


    afoo afoo... amin *sambel tadah tangan depan lappy :p

    ReplyDelete
  6. mcm subjek sekolah menengah plak. keke

    ReplyDelete
  7. ann,
    eehhee kan?!
    lebih kurang la tu tgh 'ulangkaji subjek sek la ni :p

    ReplyDelete
  8. kalau awal2 dh muntah di akhirnye nnti bersalin lah hahhaa

    ReplyDelete
  9. Ely,
    hahhah betul jgk kan..
    adehhh sok dah bersalin, jenuh lak nak jaga :-D

    isskkk

    ReplyDelete
  10. Wish u luck Retna!
    Tak kesah tgh wat apa pun.. moga dipermudahkan urusanmu, Amin.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.