Tuesday, October 11, 2011

Kajian sudah bermula

Salam,

Dah seminggu tak hapdet.
Sekarang tengah bizi.
Bizi buat

kajian 'sejarah',
kajian 'geografi',
kajian 'kemahiran hidup'..

Naik muntah dah nak tgk 'paper work' ni.
erkk tapi ni baru permulaan!

Klu permulaan je nak muntah,
camne plak nak tgu sampai pertengahan dan penghabisan ni???

Adoiyaaaiii..

Walau camne pun, harap sumer nya berjalan dengan lancar.
Wish me luck! (hahah macam nak gi amek exam plak :p)

Nota Jemari: Klu ada cerita ako hapdet, klu takde, pepaham la ye ;-)

12 comments:

  1. hahahha syyyhhh :p lebih kurang laaa.. ni kira projek taun depan punya :p

    ReplyDelete
  2. apsal nak syyhhh lak? hahah....gigih AKO. sila stdy sume blogs ok! we all support AKO!

    ReplyDelete
  3. insyallah...
    heheh

    psstt sebab takut tak menjadi projek tu yg nakk syyhh dl :p

    its ok then..

    btw, TQ TQ harap2 sumer berjalan dengan jaya nya kan hehe

    ReplyDelete
  4. insyaALLAH sume selamat...selalu laa berdoa. nk pegi bwt bnda baik. bukannye nk g bwt jahat. btol x? hihih

    ReplyDelete
  5. hahahah ye ye betul tu kan :p


    afoo afoo... amin *sambel tadah tangan depan lappy :p

    ReplyDelete
  6. mcm subjek sekolah menengah plak. keke

    ReplyDelete
  7. ann,
    eehhee kan?!
    lebih kurang la tu tgh 'ulangkaji subjek sek la ni :p

    ReplyDelete
  8. kalau awal2 dh muntah di akhirnye nnti bersalin lah hahhaa

    ReplyDelete
  9. Ely,
    hahhah betul jgk kan..
    adehhh sok dah bersalin, jenuh lak nak jaga :-D

    isskkk

    ReplyDelete
  10. Wish u luck Retna!
    Tak kesah tgh wat apa pun.. moga dipermudahkan urusanmu, Amin.

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.