Followers

Wednesday, October 19, 2011

Mood GHAIRAH!!

Cop!!
Aisshh....  maksud GHAIRAH ako tu, ghairah terhadap BLOG sajo lorr!!

Ok, siyes.
Mood GHAIRAH nak menghapdet blog agak menurun sekarang ni.
Bukan takat hapdet, nak ziarah menziarah ke satu blog, satu blog pun agak cam suram aje.

TAPI....
Mood GHAIRAH ako akan muncul bila ako teringat kan MEREKA!!
Sungguh, mereka sumer telah membuat mood GHAIRAH ako menjadi-jadi semakin GHAIRAH!
Sangat teruja!

Terima kasih kowang.
Kerna cerita-cerita kowang la ako bole tersenyum setiap hari.
Kerna celoteh kowang juga la, buat hati ako terhibur.

Laaa... kowang tak tahu ke sape kowang??!
Iskk meh meh ako kenal kan.
Taadaaaaaa............

~ Beauty In Darkness
~ ChawaNna - Tales of Travelholic
~ BackpackerBusuk
~ kemang
~ kaki berangan : Jom Travel!
~ Janggeltrekker's Life
~ It's all about my life
~ Travelista Globetrekking
~ mY Story is on Lifetimes

..dan banyak lagi...!!

Ye ye sebab cerita-cerita travel kowang la skrg ni yang menarik minat ako untuk terus terus dan terus membaca!!

AKo skrg gigih dok skodeng entri-entri para PENGEMBARA DUNIA ni.
Macam-macam pengalaman dan pengetahuan derang kongsi.
Klu kowang minat TRAVEL, cuba lah masuk blog-blog derang dan baca kisah-kisah pengembaraan mereka yang penuh aksi & adventure!!

Derang memang KETAGIH melancong!!
AKo??
Tak mampu... sekadar mengikuti kisah-kisah mereka yang keTAGIHan!!
heeheh...

Jom skodeng!

Nota Jemari: tak kenal, tapi terasa macam dah kenal lama ;-)

5 comments:

Oh Oeya said...

Ooooopocottttt makkk limahhh balikkk umaaa!!!

Tekojutttttt makkk nokkk!!

Cecepattt makkk klikkk!!

hahahaha :D





* Suka melancung juga.. tapi tulah kannn.. setakat sekarang ini kewangan tak mengizinkan.. selalu kena buat pilihan dulukan yang lebih perlu :)

Anaa said...

minat baru ye.. sementara masih muda kan ret, gi visit ceruk rantau..

fatt said...

kami ni byk mkn kerepek ye ako...entry lain, komen lain...ekekeke..biasalah tu..dah ada twitter pun masih terbabas. agaknya klu buat meeting 7hari 7mlm pun tak habis2...

tak lama lagi masuklah 2012...tahun yg menggelebahkan...pastu aku akan slow down utk simpan sbyk mungkin funding utk trip ke benau t00ttttt....ekekeke...


ps : aku sbnrnya wonder gmbr profile ko ni sbnrnya lambang sekolah ke?

Ely Hasrul said...

hahaha aku pon cam konpius.. sapa mereka nih? seb beik letak link kt bawah hahahhaa..

baca tajuk ade tulis ghairah tu xdek le pk ape2 tp bila ko tulis ayat cengitu terus aku pk ghairah lain hahahhaa..

AKO @ retna said...

Oeya & kak aana,
tu laaa hati mmg tingin nk ke sana sini tapi kadang2 kewangan dan MASA tu yang susah nak dapat..

fatt,
wah wah 2012 ada projek MEGA lagi ek?!1 hehee...
btw gmbr profile tu yup gambar badge sekolah ako hehe.. senang nak cari bdk2 skolah bila pakai badge tu :p

ely,
aiyoooo ayat apa tu ek :p