, ,

F.R.I.E.N.D.S.F.O.R.E.V.E.R

Akhirnyaaa.......
Inilah lunch date ako siang tadi.

Alhamdulilah, berjaya juga mengumpulkan mereka sumer.
Walau yang sorang tu memang takkan bersatu lagi la kan ;-)

F.R.I.E.N.D.S
F.O.R.E.V.E.R

Saaaaayaaanggg kowang sumer!
Tunggu lagi soploh tahun kita gather-gather balik k :p

EXCITED sangat nak jumpa kowang sampai tercabut-cabut tapak kasut ako!!!
wakakakakkaa.....

Cik Huda, udah udah la gelak nya tuh ;p
mencikkkkk!!!
tak pasal-pasal terserlah keMALUan ako weii..
muahahahahaha

Pape pun, hepi dapat jumpa kowang sumer!
Moga kita sentiasa ingat antara satu sama lain sampai bebila k

Nota Jemari: Kawan selamanya!!
Share:

4 comments:

  1. Cumilnya ret ma sekolah hhahahaha

    ReplyDelete
  2. itu petanda lah retna
    nak dapat kasot baru
    kan dah nak hojong tahonnnnn

    ReplyDelete
  3. ila,
    iskkk... dah ada dah kasut baru, takkan nk beli lagi :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.