Followers

Thursday, November 10, 2011

Jemputan Rasmi

Memula takmoh pegi...
Sebab malas nak pikir , nak pakai baju apa, nak pakai tudung mana, nak bawa henbeg mana satu?!! End up, tetiba atas cadangan sowang kakak opis ni, tak pasal-pasal memasing daripada takmoh pegi terus bagi nama cakap nak pegi!!

Iskkk sudah nya, sampai la ni masih tercari-cari lagi baju apa yang nak dipakai.
Feningggggg!!!
Nampak simple and senang.
Yang simple dan senang tu la kadang-kadang bleh bagi serabut kepala hotak :p

Watikah rasmi sudah dalam genggaman.
Mentang-mentang la konsep tradisional kontemporari, surat jemputan pun main style dolu-dolu jugak gamak nya.

Naik berpinau ako membaca nya.
Tulisan pun nak berbelit-belit juga.
Tu yang tak gemor sungguh tengok font camni.
Saket biji mata aii.. :p

Rasa nya pakai baju kurung sudah!
Nama pun tradisional.. Silap haribulan kang ako pakai kain batik sarung je.
muahahahaa... :p

Pengacara: Boboi yang gemok sket tu
Artis Jemputan: Abang superman Malaysia..

Ermmm jadi laaaa.........

Nota Jemari: dengar-dengar lucky draw cam besh tahun ni... Agal2 ada 'lucky' tak ek?

11 comments:

Oh Oeya said...

Tu diaaaa.. Watikah BNM :)

Baju kurung berada di kelasnya tersendiri.. cer teraiii ;-)

Oh! FT ngeeee :D

Selamat bermajlis Retna :)

Sis-Lin said...

waaaaaaa nak ikut bolehhhhhhhh????

AKO @ retna said...

Oeya,
ye la kan.. nnt nk cr baju kurung yang masih boleh dipakai

sis lin,
laaaa x cakap nak follow :p

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

encik akim dia kata apa tau...
'abg pakai t-shirt pagoda ngan kain pelekat je'.... bleh gitu??
hahahha :D sabor jela....

MasZuber said...

alamak, best nye ade abg superman!

AKO @ retna said...

erin,
ok gak tu.. klu cammtu erin kena pakai kain batik sama baju kedh sudah :p

mas,
hehe minat abg superman ek ;)

Azie Azman said...

wah..keje dengan BNM eh?
hebatnye :D

chii said...

kena bawa partner tak kak..chii nak ikutt..ehehe

AKO @ retna said...

dah lepas dah pun chii oii :p

AKO @ retna said...

azie,
yup keje situ la gamak nya ;)

AKO @ retna said...

azie,
yup keje situ la gamak nya ;)