Thursday, November 10, 2011

Jemputan Rasmi

Memula takmoh pegi...
Sebab malas nak pikir , nak pakai baju apa, nak pakai tudung mana, nak bawa henbeg mana satu?!! End up, tetiba atas cadangan sowang kakak opis ni, tak pasal-pasal memasing daripada takmoh pegi terus bagi nama cakap nak pegi!!

Iskkk sudah nya, sampai la ni masih tercari-cari lagi baju apa yang nak dipakai.
Feningggggg!!!
Nampak simple and senang.
Yang simple dan senang tu la kadang-kadang bleh bagi serabut kepala hotak :p

Watikah rasmi sudah dalam genggaman.
Mentang-mentang la konsep tradisional kontemporari, surat jemputan pun main style dolu-dolu jugak gamak nya.

Naik berpinau ako membaca nya.
Tulisan pun nak berbelit-belit juga.
Tu yang tak gemor sungguh tengok font camni.
Saket biji mata aii.. :p

Rasa nya pakai baju kurung sudah!
Nama pun tradisional.. Silap haribulan kang ako pakai kain batik sarung je.
muahahahaa... :p

Pengacara: Boboi yang gemok sket tu
Artis Jemputan: Abang superman Malaysia..

Ermmm jadi laaaa.........

Nota Jemari: dengar-dengar lucky draw cam besh tahun ni... Agal2 ada 'lucky' tak ek?

11 comments:

  1. Tu diaaaa.. Watikah BNM :)

    Baju kurung berada di kelasnya tersendiri.. cer teraiii ;-)

    Oh! FT ngeeee :D

    Selamat bermajlis Retna :)

    ReplyDelete
  2. waaaaaaa nak ikut bolehhhhhhhh????

    ReplyDelete
  3. Oeya,
    ye la kan.. nnt nk cr baju kurung yang masih boleh dipakai

    sis lin,
    laaaa x cakap nak follow :p

    ReplyDelete
  4. encik akim dia kata apa tau...
    'abg pakai t-shirt pagoda ngan kain pelekat je'.... bleh gitu??
    hahahha :D sabor jela....

    ReplyDelete
  5. alamak, best nye ade abg superman!

    ReplyDelete
  6. erin,
    ok gak tu.. klu cammtu erin kena pakai kain batik sama baju kedh sudah :p

    mas,
    hehe minat abg superman ek ;)

    ReplyDelete
  7. wah..keje dengan BNM eh?
    hebatnye :D

    ReplyDelete
  8. kena bawa partner tak kak..chii nak ikutt..ehehe

    ReplyDelete
  9. azie,
    yup keje situ la gamak nya ;)

    ReplyDelete
  10. azie,
    yup keje situ la gamak nya ;)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.