, ,

Jemputan Rasmi

Memula takmoh pegi...
Sebab malas nak pikir , nak pakai baju apa, nak pakai tudung mana, nak bawa henbeg mana satu?!! End up, tetiba atas cadangan sowang kakak opis ni, tak pasal-pasal memasing daripada takmoh pegi terus bagi nama cakap nak pegi!!

Iskkk sudah nya, sampai la ni masih tercari-cari lagi baju apa yang nak dipakai.
Feningggggg!!!
Nampak simple and senang.
Yang simple dan senang tu la kadang-kadang bleh bagi serabut kepala hotak :p

Watikah rasmi sudah dalam genggaman.
Mentang-mentang la konsep tradisional kontemporari, surat jemputan pun main style dolu-dolu jugak gamak nya.

Naik berpinau ako membaca nya.
Tulisan pun nak berbelit-belit juga.
Tu yang tak gemor sungguh tengok font camni.
Saket biji mata aii.. :p

Rasa nya pakai baju kurung sudah!
Nama pun tradisional.. Silap haribulan kang ako pakai kain batik sarung je.
muahahahaa... :p

Pengacara: Boboi yang gemok sket tu
Artis Jemputan: Abang superman Malaysia..

Ermmm jadi laaaa.........

Nota Jemari: dengar-dengar lucky draw cam besh tahun ni... Agal2 ada 'lucky' tak ek?
Share:

11 comments:

  1. Tu diaaaa.. Watikah BNM :)

    Baju kurung berada di kelasnya tersendiri.. cer teraiii ;-)

    Oh! FT ngeeee :D

    Selamat bermajlis Retna :)

    ReplyDelete
  2. waaaaaaa nak ikut bolehhhhhhhh????

    ReplyDelete
  3. Oeya,
    ye la kan.. nnt nk cr baju kurung yang masih boleh dipakai

    sis lin,
    laaaa x cakap nak follow :p

    ReplyDelete
  4. encik akim dia kata apa tau...
    'abg pakai t-shirt pagoda ngan kain pelekat je'.... bleh gitu??
    hahahha :D sabor jela....

    ReplyDelete
  5. alamak, best nye ade abg superman!

    ReplyDelete
  6. erin,
    ok gak tu.. klu cammtu erin kena pakai kain batik sama baju kedh sudah :p

    mas,
    hehe minat abg superman ek ;)

    ReplyDelete
  7. wah..keje dengan BNM eh?
    hebatnye :D

    ReplyDelete
  8. kena bawa partner tak kak..chii nak ikutt..ehehe

    ReplyDelete
  9. azie,
    yup keje situ la gamak nya ;)

    ReplyDelete
  10. azie,
    yup keje situ la gamak nya ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.