,

Terjah Sis Lin - Ular terbang!!

"ULAR!!!
ULAR!!!"

perghhh berderau OK darah aii!!
Siot la kowang. 
I pun pengeli ular gak weiii....

Seb baek takde sesape yg saket jantung!!
isskk.....

fuh, tarik napas pepanjang!!

Plan nya lain, tapi hasil nya jadi lain.
Tapi takpe, asal menjadi juga la kan.

Jangan marah ek awak!!
Ini tanda nya K.A.M.I.E sumer saaayaaangg kat awak tau! :p

pssttt dia ingat kitorang bagi kek je.
sekali..............

Taadaaaaaaa......!!!
hahahahaha hepi besday sis lin!!

Tapi part yang baling ULAR tu bukan idea saya ek :p
Ada bukti tu, tu tu idea si shai lalalalala :p

sila tenung kat bulatan kuning tu

Ako dah ngurut dada je waktu ni.
Seb baek tak lemah jantung dibuatnya.
Hiruk piruk satu rumah dengan jeritan besday gal anak beranak.

Daripada ako yang terkena, baik ako larii pi nyorok dulu.
Hahahahaa...

Pape pun, harap awak x serik ek dengan gurauan K.A.M.I.E

Selamat Panjang Umur
Murah rezeki
dan K.A.M.I.E saaaayaaaanggg K.A.M.U!!

Nota Jemari: tunggu 20 dec kan lalala :p
Share:

11 comments:

  1. ulaq itu mnakotkan. haha. walapun ulaq tipu2 gitu tetap geliiiii!!!

    ReplyDelete
  2. errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...terlepas pandang!! hadoi...nak wat macam ner neh? gerenti sis marah ni..errr

    ReplyDelete
  3. pssttt Ady,
    sempat lagi nak wish tuh :p

    ReplyDelete
  4. bestnya bila ada org yg sudi buat seperais camni....
    terkejut2 pun tp hepi.. kan?

    Ret jangan buat kat erin ye Ret...hehehe :D habislah kena tepung gomak...dgn segala spray hehehe :D

    ReplyDelete
  5. Erin,
    hhahaha... tu pun seb baek sumer sporting, tu yg berani nak wat camtu :p

    pssttt erin nak x, kita men sembur2 camtu :p

    ReplyDelete
  6. pitammmm... yg last tu bday woman terus pakai rambut pelesu.

    ReplyDelete
  7. hahhhahahaa
    terpaksa pakai kan dia wig, nak cover malu :p

    ReplyDelete
  8. kasi ar kredit pd tuan punya gambo.. kang see u in court kang.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. hahahaaaa eeeeeeee ptut le mek chu tu suka sangat kat WIG aku eh..hahahaaaaaaaaaaa

    btw thankx all fren..kau telah menggembirakan hari2 aku...:)

    ReplyDelete
  10. mremang bulu roma kita bila ada menda2 yg berkaitan ular ni. haish! nway, happy beday utk sisLin. kita sayu sebenarnya bila wish beday kat orang ni, ahahaha sbb umur makin bertambah.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.