Followers

Wednesday, November 23, 2011

Terjah Sis Lin - Ular terbang!!

"ULAR!!!
ULAR!!!"

perghhh berderau OK darah aii!!
Siot la kowang. 
I pun pengeli ular gak weiii....

Seb baek takde sesape yg saket jantung!!
isskk.....

fuh, tarik napas pepanjang!!

Plan nya lain, tapi hasil nya jadi lain.
Tapi takpe, asal menjadi juga la kan.

Jangan marah ek awak!!
Ini tanda nya K.A.M.I.E sumer saaayaaangg kat awak tau! :p

pssttt dia ingat kitorang bagi kek je.
sekali..............

Taadaaaaaaa......!!!
hahahahaha hepi besday sis lin!!

Tapi part yang baling ULAR tu bukan idea saya ek :p
Ada bukti tu, tu tu idea si shai lalalalala :p

sila tenung kat bulatan kuning tu

Ako dah ngurut dada je waktu ni.
Seb baek tak lemah jantung dibuatnya.
Hiruk piruk satu rumah dengan jeritan besday gal anak beranak.

Daripada ako yang terkena, baik ako larii pi nyorok dulu.
Hahahahaa...

Pape pun, harap awak x serik ek dengan gurauan K.A.M.I.E

Selamat Panjang Umur
Murah rezeki
dan K.A.M.I.E saaaayaaaanggg K.A.M.U!!

Nota Jemari: tunggu 20 dec kan lalala :p

11 comments:

Nik Nurehan said...

ulaq itu mnakotkan. haha. walapun ulaq tipu2 gitu tetap geliiiii!!!

AKO @ retna said...

kan!!!
kita pun... ;-)

AdyBudika said...

errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...terlepas pandang!! hadoi...nak wat macam ner neh? gerenti sis marah ni..errr

AKO @ retna said...

pssttt Ady,
sempat lagi nak wish tuh :p

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

bestnya bila ada org yg sudi buat seperais camni....
terkejut2 pun tp hepi.. kan?

Ret jangan buat kat erin ye Ret...hehehe :D habislah kena tepung gomak...dgn segala spray hehehe :D

AKO @ retna said...

Erin,
hhahaha... tu pun seb baek sumer sporting, tu yg berani nak wat camtu :p

pssttt erin nak x, kita men sembur2 camtu :p

mekchu said...

pitammmm... yg last tu bday woman terus pakai rambut pelesu.

AKO @ retna said...

hahhhahahaa
terpaksa pakai kan dia wig, nak cover malu :p

Kasawari said...

kasi ar kredit pd tuan punya gambo.. kang see u in court kang.. hahaha..

Sis-Lin said...

hahahaaaa eeeeeeee ptut le mek chu tu suka sangat kat WIG aku eh..hahahaaaaaaaaaaa

btw thankx all fren..kau telah menggembirakan hari2 aku...:)

ch@ said...

mremang bulu roma kita bila ada menda2 yg berkaitan ular ni. haish! nway, happy beday utk sisLin. kita sayu sebenarnya bila wish beday kat orang ni, ahahaha sbb umur makin bertambah.