Followers

Thursday, December 22, 2011

Kurang ajor!!!!




Semalam gambar lain, hari ni gambar lain.
Siapa yang kurang ajor sangat ni, 'selongkar' FB ako n tukar gambar profile tu??!!!!!

Nota Jemari: @#$#$$^%^*&^

11 comments:

Ely Hasrul said...

aah la Ako, gambo dh btuka.. td mmg tgk lain.. huh bencinye!

fatt said...

aaku kurang paham sbnnrya. yg tipu tu yg skrin shot pes ke? aku rasa klu gitu elok ko repot kat fb suh dia blok akaun ko temporary. takpun ko tukar paswek

iemah said...

ako..
adik aku n cousin aku dh kena jugak..fb kena hack, pastu siap hantar gambo 18sx lagi kat org...yg kesian tu cousin aku kena kutuk2 kaw2 psl gambar tu...sdgkn dia kena hack...nauzubillahiminzalik...

AKO @ retna said...

Ely,
ko pun nmpk gmbar lain gak ker? erkk...

Fatt,
For time being, ako tukar password dulu. Klu ada lagi ermm nmpk gaya mmg kena tutup arr...

Iemah,
erkk ala x moh arr smp kena mcm tu.. x suker nyaaa!!

-wos- said...

mcm tu pun boleh?

nih yg berdebar2 ni..

*heceh, motif nak berdebar?
hahahkah

ch@ said...

isk, FB kakRet kena hacks? kita pula cuak ni. erk.

shidadut said...

aku pon penah terjadi camtu...dpt msg dr FB kata someone guna password aku dari Canada..tu yg lps tu jadi passive dgn FB ni..

Oh Oeya said...

Eh! Account FB awak kena godam. Sebaiknya ref FB admin.. Tkot lps ni tah gambr 'ape' pulak..

AKO @ retna said...

wos,
debaran ko tang lain kot hahaha!!

*ha ah motip ko nk debor le sangat :*

ch@,
tak tau arr kena hack atau x..

shida,
ermm... tak best betul laa.. mana2 dah x selamat..

oeya,
itu laa bahaya nih..

Kasawari said...

bole mtk otograf tak retna karin.. huhuhu

AKO @ retna said...

muleh muleh...
kasi moncong sket pipih tu.. sign situ muleh? :p hhaha