,

Kurang ajor!!!!




Semalam gambar lain, hari ni gambar lain.
Siapa yang kurang ajor sangat ni, 'selongkar' FB ako n tukar gambar profile tu??!!!!!

Nota Jemari: @#$#$$^%^*&^
Share:

11 comments:

  1. aah la Ako, gambo dh btuka.. td mmg tgk lain.. huh bencinye!

    ReplyDelete
  2. aaku kurang paham sbnnrya. yg tipu tu yg skrin shot pes ke? aku rasa klu gitu elok ko repot kat fb suh dia blok akaun ko temporary. takpun ko tukar paswek

    ReplyDelete
  3. ako..
    adik aku n cousin aku dh kena jugak..fb kena hack, pastu siap hantar gambo 18sx lagi kat org...yg kesian tu cousin aku kena kutuk2 kaw2 psl gambar tu...sdgkn dia kena hack...nauzubillahiminzalik...

    ReplyDelete
  4. Ely,
    ko pun nmpk gmbar lain gak ker? erkk...

    Fatt,
    For time being, ako tukar password dulu. Klu ada lagi ermm nmpk gaya mmg kena tutup arr...

    Iemah,
    erkk ala x moh arr smp kena mcm tu.. x suker nyaaa!!

    ReplyDelete
  5. mcm tu pun boleh?

    nih yg berdebar2 ni..

    *heceh, motif nak berdebar?
    hahahkah

    ReplyDelete
  6. isk, FB kakRet kena hacks? kita pula cuak ni. erk.

    ReplyDelete
  7. aku pon penah terjadi camtu...dpt msg dr FB kata someone guna password aku dari Canada..tu yg lps tu jadi passive dgn FB ni..

    ReplyDelete
  8. Eh! Account FB awak kena godam. Sebaiknya ref FB admin.. Tkot lps ni tah gambr 'ape' pulak..

    ReplyDelete
  9. wos,
    debaran ko tang lain kot hahaha!!

    *ha ah motip ko nk debor le sangat :*

    ch@,
    tak tau arr kena hack atau x..

    shida,
    ermm... tak best betul laa.. mana2 dah x selamat..

    oeya,
    itu laa bahaya nih..

    ReplyDelete
  10. bole mtk otograf tak retna karin.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. muleh muleh...
    kasi moncong sket pipih tu.. sign situ muleh? :p hhaha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.