Tolak-menolak

Salah satu sebab kenapa aku suka balik lambat setiap petang!


Tak payah susah-susah nak tolak kete yang park kat belakang kete aku.


Aish time ni la tetiba tenaga wanita terus bertukar jadi 'incredible hulk'!! Hahah..


Ok dah jom balik!


Nota Jemari: satu jari pun bole..wow!!


Published with Blogger-droid v2.0.4
Share:

4 comments:

  1. hamboii dh ptg2 kena ade kederat nk tolak kete pulak ye

    ReplyDelete
  2. Jocko...drg mmg park dr pg la...kira nasib la kt mana yg park yg drg akan block.

    Ely..haha nk wat cane..sbb tu aku suka blk memlm..

    ReplyDelete
  3. "Ini boleh mendatangkan marah" hihi skrip 3 Abdul ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.