Y-Pad for Kids



Sana sini dok cerita pasal "ipad for kids". Jenuh la jugak aku google rupanya bkn ipad tapi "Y-pad for kids".

Dan kebetulan aritu adik aku soh carikan kat kl, maka gigih la kakaknya yg sorang lg gi cari.

Ypad ni jgn plak ko ingat mcm ipad yg bole bertukar-tukar skrin nya. Statik aje, ok!!
Takde la games segala bagai kan.
Dah kata learning so apa yang ko nampak kat wall ypad tu, cenggitu juga la ye, takde berubah-rubah.

Ada dua kaler.
Biru dan Pink!



Ako beli aritu dalam RM25.
Itu harga tak termasuk postage la.
Pos maybe lebih kurang dalam RM30 la kan. (harga pos anggaran RM4-RM6)
Batteri termasuk la ye. Kira batteri tu PERCUMA la gitu.


Sesuai la untuk anak-anak yang dalam linkungan 3-4 tahun yang baru nak belajar membaca dan mendengar.
Kalau yang dah terror baca tu, maybe agak buhsan la kot bagi derang.

Budak-budak zaman sekrang, belajar pun nak canggih-canggih kan ;-)

Nota Jemari: tak sabar nak 'belajar' ngan ABIN !!


Published with Blogger-droid v2.0.4
Share:

5 comments:

  1. sami keje mintak ipadd aje.. papi nk belikn tablet la etc aku xbagi sbb aku xmo dia bosan kang dia campak bende alah tuh.. y-pad nih mmg sesuai la kat dia tp xsure dia suka ke idak.. cer cite kt mana beli?

    ReplyDelete
  2. mekcu,

    abin dah g skolah dah ;)
    biasa arr byk main je la dia haha..
    btw micha dah gi skolah?

    ReplyDelete
  3. tak sanggup nak belikan oni lagi. sbb dh tgk laptop mainan dia patah dua dipijak. mungkin salah mak dia gak beli masa dia bawah 2 thn. kena fikirkan mainan yg tahan lasak, fasal dah ada dua org.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.