,

Starbucks Voucher


Fuh.... sejak kes voucher KFC semalam, ako cukup berhati-hati klu nak share tempek voucher lain untuk kowang. Yang ini ako pasti dan confirm voucher offer yang ASLI coz ako dah check dengan website dia. 

So, pada yang minat ngan starbuck ni, jangan lepaskan peluang tuk menikmati OFFER yang satu ni k.

Kesian pada mereka yang gi tukar voucher KFC tiruan semalam.
Tapi ada KFC yang 'terima' je voucher tu.
Tak pasti pekerja KFC kat situ x alert tentang voucher tiruan atau mereka malas nak bising-bising so terima aje voucher tersbeut??
Ermm... sape nak tanggungjawab tu ek?

Harap pihak yang berkenaan kena la lebih berwaspada dan amek tindakan yang sewajarnya kepada mereka yang menghasilkan voucher-voucher tiruan ni.

Apa nak jadi ngan orang-orang cenggini..
Dalam bulan mulia pun masih nak buat benda-benda x elok.

Wallahualam

Nota Jemari: yang HALAL itu FARDHU!!
Share:

1 comment:

  1. tu la kan. makanan pon nak nipu2 ke?? ishk.. bawak2 la bertobat bln pose ni kan. tp x minum la starbuck tu. so tgk je ble. hehhehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.