Followers

Friday, August 10, 2012

Starbucks Voucher


Fuh.... sejak kes voucher KFC semalam, ako cukup berhati-hati klu nak share tempek voucher lain untuk kowang. Yang ini ako pasti dan confirm voucher offer yang ASLI coz ako dah check dengan website dia. 

So, pada yang minat ngan starbuck ni, jangan lepaskan peluang tuk menikmati OFFER yang satu ni k.

Kesian pada mereka yang gi tukar voucher KFC tiruan semalam.
Tapi ada KFC yang 'terima' je voucher tu.
Tak pasti pekerja KFC kat situ x alert tentang voucher tiruan atau mereka malas nak bising-bising so terima aje voucher tersbeut??
Ermm... sape nak tanggungjawab tu ek?

Harap pihak yang berkenaan kena la lebih berwaspada dan amek tindakan yang sewajarnya kepada mereka yang menghasilkan voucher-voucher tiruan ni.

Apa nak jadi ngan orang-orang cenggini..
Dalam bulan mulia pun masih nak buat benda-benda x elok.

Wallahualam

Nota Jemari: yang HALAL itu FARDHU!!

1 comment:

watyz said...

tu la kan. makanan pon nak nipu2 ke?? ishk.. bawak2 la bertobat bln pose ni kan. tp x minum la starbuck tu. so tgk je ble. hehhehe