,

Bagus sangat ke BLOG kowang?!!!

Hahaha saja kasi gempak je tajuk nya tu...

Ni, nak bagitau sket.
Ako ni kan bizi sokmo je lately ni.
Ntah apa yang membizi pun x pasti.
Cuma yang ako bole konpomkan, ako skrg cam dah susah sket nak menempek lelama kat blogger ni.

Aishh bukan sombong.
Bukan x sudi..
Cuma masa dan keadaan yang kurang mengizinkan.
Walau hati memang gedik gedik gedik sesangat nak berblogging macam dolu kala.

Bila ada citer tapi takde masa yang sesuai nak menulis.
Bila buhsan melanda, hati gedik nak berjalan-jalan ke blog kowang.

Kowang jangan ingat ako
jarang dah menulis,
jarang dah menempek komen kat entry kowang, 
jarang blogwalking...

Tapi ako tatap mengikuti perkembangan kowang.
Tatap membaca kisah-kisah menarik kowang.

Macam mana?


Ha ni la ako nak citer.
Ako slalu akan masuk blogger.
Bukan nak menghapdet cuma akan rajin klik kat punat atas tu.
Kowang nampak tak?
Punat tu klu kowang masuk ke database blogger yang baru, nanti kowang akan nampak la.

Ako akan klik punat "view google reader" tu.



*erkk sorry erin, blog awak jadi model kita ye :p

Nanti dia akan kuar satu pop window macam kat atas ni. 
Tapi dengan syarat sumer list dalam tu adalah blog yang kowang follow la kan.
Maksimum follow list adalah 300 sahaja.


Bila buka dari blogger reader ni, ada banyak list2 entry terbaru dari kowang.
So ako x yah la nak klik sesatu blog kowang kan.
AKo hanya perlu klik entry2 terkini je kat list tu.
Secara tak lansung ako boleh baca sekali gus.
Tak yah nak tunggu loading dari sorang-sorang punya blog.

Cuma yang x best nya, bila view dari google reader ni, kowang x leh nak komen la kan.
Maka nya,
jangan kata ako x jenguk blog kowang,
x baca entry kowang.
AKo baca cuma x tinggal komen saja.

Sekian.

Nota Jemari: sudah senang, sudah mudah .. 
Share:

4 comments:

  1. W@ah nama blog pakcik pon ada kesitu! kekeke sukak!

    ReplyDelete
  2. wah baru ku tahu ada function benda alah tu.... Bleh la try tgk ekekekek:-) tima kasih ala-ala pomotkan secara kecil-kecilan blog ku itu:-)

    ReplyDelete
  3. huh, barula kita tau fungsi butang tu. hahaaa. tq kakRet. tapi kita suka je nk mengomen. hikss.

    ReplyDelete
  4. selama ni nunu tak tahu pun button tu untuk ape..sekarang baru tahu..hehehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.