Followers

Thursday, October 25, 2012

Party @ Jkids Playground

Dapat undangan....
Eh silap silap....
Dipaksa meneman sebenarnya tapi bersyarat juga la kan.
Pagi ako teman dia, petang dia plak kena teman ako.

Sabtu lepas ako ke Paradigm Mall.
Ada party kisahnya.
Besday party budak-budak kecik.
Ngekot je la mereka.
Ater ako bukan nya ada anak pun kan.
Maka menumpang kasih je la atas anak-anak mereka.

Besday party itu diadakan di Jkids Playground.
Meriah u'ols.
Tempat pun cantek!
Besar dan luas gitu.

Kat situ ada 3 bilik untuk buat party.
Eh lebih specific tempat makan la.
Makanan kena la bawa sendiri.
Klu nak order dengan derang, konpom la bayaran nya lagi mahal kan.
So, berpatutan la kita bawa saja makanan dari rumah.
Erkk maksud ako, tuan rumah la yang bawakan makanan.
Jimat sket kan hehe ;-)

Tentang decoration ako x pasti.
Rasa nya pihak Jkids yang akan hias kot.
Oh ye bilik tuk party tu harga nya RM100 untuk 2 jam.
OK kot harga nya coz dia unlimited untuk main kat playground situ.


Ini besday kek untuk si kakak.


Dan ini pula besday kek untuk si adik.


Hepi besday untuk Safiyya & Sabrina.
Comei-comei belaka mereka kan ;-)


Sibuk sungguk si ibu ini melayan karenah anak-anak nya.


Ibu yang ini pun x kurang sibuk juga memerhati si keciknya melantak.


Tapi apa jadi pada si ibu anak ini????
Di mana kah dia?


Laaaaaaa sibuk melayan anak orang bermain ghope nya!!
hehehehe.... 


Menumpang kasih bersama ibu-ibu seOPIS.
Erkk bila saya jadi bakal ibu ye?
Opppssss ... 


Suka la tempat ni!
Best nya jadi bebudak skrg ni.
Ako dulu x merasa nak g playground cenggini.
Apatah lagi playground kat taman perumahan.
Mak bapak aii dolu x suke melepak kat taman. hehe ..

Pada kowang yang nak buat party kat sini, kowang leh gi kat website dia kat sini.
Dia ada cawangan lain macam kat e-curve & Tropicana Mall.
Tapi klu  x silap yang kat Paradigm Mall ni paling luas dan besar la.

Yuran masuk : RM20/weekdays, RM30/weekends & Holidays
Segala info secara terperinci, kowang leh layari website JKIDS Msia k.

Lepas selesai berparty kat situ, kitorang menuju plak ke Putra Height untuk party yang seterusnya....

Nota Jemari: sonok sekali sekala jadi kanak-kanak kan ;-)

2 comments:

AdanyaKauUntukku said...

insyaallahhh...bakal jadi ibu soonest.....

ehh ila cilok gambar ye..huhuhu

retna yusof said...

Haha sila lupa lknk share