,

Semak Daftar Pemilih

Tak yah citer pepanjang.
Ni, nak tanya, kowang dah daftar belum untuk mengundi nanti?
Kalau dah daftar, kownag bole check status tempat mengundi kowang.
Sila layari website ni,


Selamat Mengundi!

Nota Jemari: Mari lah mari pegi mengundi....... psstt erkk ngundi ke? wopsss
Share:

3 comments:

 1. first time ni nak pegi mengundi gak. xtau ape perasaan. hahaha yg penting boleh balik kampong~ hahaha nak pangkah parti mana ni? opps~ undi adalah rahsia.

  ReplyDelete
 2. udah...udah..tahun ni kira dah 3 kali mengundi

  ReplyDelete
 3. John,
  hahahah wwopppssss... pangkah jgn x pangkah...

  Mari lah mari
  pegi mengundi...

  Ila,
  Psstt undi kat area mana ek?

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.