Followers

Monday, July 8, 2013

Bila BUJANG terlepas kandang!

...rentetan cerita sebelum ni.


Ok yang minah sorang tu memang dah x bujang lagi.
Hahaaha..... tapi xpe kita kasi dia chance join bekfes sesama pagi tu.
Bangun pun dah lambat pagi ahad tu, so bekfes merangkap makan tengahari sekali la ye gamaknya.
Tak kisah, janji makan kan! hahaha...

Lepas makan ako singgah opis jap.
Ada mende nak kena setel.
Yang lelain merayap ke Sogo.

Berwindow soping katanya.


Pastu memasing nak tengok wayang.
Setelah berbincang, semua sebulat suara nak layan movie ni.
So, kita soh orang yang lambat tolong belikan tiket dulu.

Show jam 3.15 petang.
Ngam-ngam sampai kat The Mines.
Movie dah start dah.

Gelap!
Siyes x nampak nombor seat.
Ok, pelan-pelan masuk sambel kuarkan henpon.
Menyuluh pada tempat itu.

Duduk!
Senyap!
Khusyuk layan.

Overall, movie adalah superb BEST!
Terbaeeeekkkkk!!
Gi google sendiri cari sinopsis atau trailer.
Memang rekomen tengok!


Dah abesh wayang, lapar plak!
Bincang lagi nak makan apa.
Suggest Johnny's.
Tapi kat The Mines takde plak.

Google!
Johnny's ada kat JUSCO Cheras Selatan.
Oooo x jauh pun, terus vrroomm ke sana.


Bila lapar, semua sedap!
Jangan jeles ek Sis Lin. :p
Lenkali kita ajak awak ye.
Tapi awak bujang lagi ke? :D

Muahahahahaa...... #gelakdengki


Dah kenyang.
Green Box kita?!
Ngeeh.... la la la....

Seharian bersama orang-orang bujang.

Next, bila lagi ek?

Nota Jemari: Selamat Menyambut Ramadhan semua ;-)

6 comments:

Bondarock said...

Sentap mak! Lin...jom kita buat 'mak org terlepas kandang' lak. Anak2 kita bg org bujang jaga :)

anakomak said...

Hahhahahahhahaa

Carneyz said...

Kak Diella, saya join la jugak! Huhu... Sentaps jugak :p

anakomak said...

hahahah rilekss arr..
Nanti kita buat outing 'mak-mak' je k :p

erkk pssttt leh join grup 'mak-mak' jugak tak? :D

Sis Lin said...

Tak boleeee!! Ko Ret duduk rumah jaga anak2 jeeee :p
*gelakk dengki adan muka!! hahahahah

anakomak said...

Eleh. ..xpe nnt aku hangkut bdk2 kita berjimba lagi best!