,

Bila BUJANG terlepas kandang!

...rentetan cerita sebelum ni.


Ok yang minah sorang tu memang dah x bujang lagi.
Hahaaha..... tapi xpe kita kasi dia chance join bekfes sesama pagi tu.
Bangun pun dah lambat pagi ahad tu, so bekfes merangkap makan tengahari sekali la ye gamaknya.
Tak kisah, janji makan kan! hahaha...

Lepas makan ako singgah opis jap.
Ada mende nak kena setel.
Yang lelain merayap ke Sogo.

Berwindow soping katanya.


Pastu memasing nak tengok wayang.
Setelah berbincang, semua sebulat suara nak layan movie ni.
So, kita soh orang yang lambat tolong belikan tiket dulu.

Show jam 3.15 petang.
Ngam-ngam sampai kat The Mines.
Movie dah start dah.

Gelap!
Siyes x nampak nombor seat.
Ok, pelan-pelan masuk sambel kuarkan henpon.
Menyuluh pada tempat itu.

Duduk!
Senyap!
Khusyuk layan.

Overall, movie adalah superb BEST!
Terbaeeeekkkkk!!
Gi google sendiri cari sinopsis atau trailer.
Memang rekomen tengok!


Dah abesh wayang, lapar plak!
Bincang lagi nak makan apa.
Suggest Johnny's.
Tapi kat The Mines takde plak.

Google!
Johnny's ada kat JUSCO Cheras Selatan.
Oooo x jauh pun, terus vrroomm ke sana.


Bila lapar, semua sedap!
Jangan jeles ek Sis Lin. :p
Lenkali kita ajak awak ye.
Tapi awak bujang lagi ke? :D

Muahahahahaa...... #gelakdengki


Dah kenyang.
Green Box kita?!
Ngeeh.... la la la....

Seharian bersama orang-orang bujang.

Next, bila lagi ek?

Nota Jemari: Selamat Menyambut Ramadhan semua ;-)
Share:

6 comments:

  1. Sentap mak! Lin...jom kita buat 'mak org terlepas kandang' lak. Anak2 kita bg org bujang jaga :)

    ReplyDelete
  2. Kak Diella, saya join la jugak! Huhu... Sentaps jugak :p

    ReplyDelete
  3. hahahah rilekss arr..
    Nanti kita buat outing 'mak-mak' je k :p

    erkk pssttt leh join grup 'mak-mak' jugak tak? :D

    ReplyDelete
  4. Tak boleeee!! Ko Ret duduk rumah jaga anak2 jeeee :p
    *gelakk dengki adan muka!! hahahahah

    ReplyDelete
  5. Eleh. ..xpe nnt aku hangkut bdk2 kita berjimba lagi best!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.